I mit toiletskab: Karen Marie Groth

Kvinden bag en den anerkendte webshop Beautyhero deler sine suveræne skønhedstips

I mit toiletskab: Karen Marie Groth © Petra Kleis
1 / 6

Karen Marie Groth er den passionerede kvinde bag webshoppen Beautyhero.dk, hvor du finder Mario Badescu, Magicstripes og Alchemy Super Blend. Hun elsker at opdage nye mærker og holder sine skønhedsrutiner enkle, men effektive. Vi har besøgt den 38-årige skønhedsekspert på Nørrebro, hvor hun bor med sin mand og datter.

2 / 6

HVAD BETYDER SKØNHED FOR DIG?

“Skønhed er meditativt for mig. Det giver mig en ro, og min passion for skønhed gør mig helt lykkelig.”

HVAD ER DIT BEDSTE TIP TIL EN SUND HUD?

“Få nok søvn, og drik en masse vand. Hver morgen blander jeg Morning elixir fra Alchemy i min juice, og om eftermiddagen skifter jeg den ud med Beauty elixir for at give min hud, hår og negle et boost. Jeg tager også en mælkesyrebakterietablet og fiskeolie. Det gør min hud mere ensartet og modstandsdygtig.”

I mit toiletskab: Karen Marie Groth © Petra Kleis
3 / 6

HVILKE SKØNHEDSPRODUKTER BRUGER DU FLEST PENGE PÅ?

“Masker og serummer. Min favorit er Azolene calming mask fra Mario Badescu, der kan bruges til alle hudtyper, men som er særligt god til en sensitiv hud med tendens til rødme.”

HVORDAN SER DIN DAGLIGE SKØNHEDSRUTINE UD?

“Min hud er sensitiv, så min rutine er enkel. Om morgenen tager jeg et bad, hvorefter jeg fjerner kalkrester på huden med en ansigtsspray. Derefter bruger jeg to forskellige serummer, en med anti-aging-effekt og en, der mindsker rødme. Jeg afslutter med en beroligende dagcreme fra Mario Badescu, som jeg blander med en primer fra Laura Mercier. Om aftenen bruger jeg lidt mere tid og ruller mine serummer ind i huden med en jaderulle. Det køler og dræner væske, så jeg ikke vågner med et hævet ansigt.”

I mit toiletskab: Karen Marie Groth © Petra Kleis
4 / 6

HVILKET PRODUKT KAN DU IKKE UNDVÆRE TIL DIT HÅR?

“Olier. Efter hver hårvask bruger jeg en smule olivenolie i mine spidser. De ypperste dråber kommer fra Frankie’s, som jeg køber hos Odc-mad.dk. Det gør underværker.”

HVILKET PRODUKT GLÆDER DU DIG MEST TIL AT PRØVE HER I FORÅRET?

“Min nye kokoscreme fra Nucifera er det perfekte multiprodukt. Jeg bruger den på alt fra hårspidser og neglebånd til læber, rensecreme og enda som natcreme.”

Amazing Graceer min all-time favourite parfume, som jeg har brugt i otte år. Duften er blevet min signatur, og den gør mig glad.”

I mit toiletskab: Karen Marie Groth © Petra Kleis
5 / 6

HVILKE TRE PRODUKTER HAR DU ALTID MED I TASKEN?

“Jeg er afhængig af lip balms og har mindst fire forskellige. Derudover en læbestift fra YSL, min vandflaske fra Bkr og min concealer fra Maybelline.”

“Min makeup er nedtonet, men jeg bruger altid en highlighter over læbekanten, på brynben, kindben og næseryggen. Amerikanske Vapour laver en af de bedste.”

“Rød neglelak er den bedste accessory. Det minder mig om sol og ferie.”

I mit toiletskab: Karen Marie Groth © Petra Kleis
6 / 6

HVAD ER DIT BEDSTE SKØNHEDSTIP?

“Jeg har tendens til hævede øjne. Mit quick-fix er den kølende øjenmaske fra Magicstripes. Jeg opbevarer den i køleskabet og ruller serummet, som masken ligger i, ind i huden under øjnene.”

HVORDAN HOLDER DU DIN KROP SUND?

“Jeg elsker mad og spiser mere eller mindre, hvad jeg har lyst til. Jeg har dog altid gået meget op i at spise rene og økologiske råvarer, og jeg har skåret meget ned på kød og sukker. To gange om ugen dyrker jeg yoga, og hvis jeg har tid, træner jeg i fitnesscentret. Hver aften bruger jeg ti minutter på at meditere. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe.”

“Jeg bruger øjenmasker, når jeg mediterer, og når jeg rejser. Den lyserøde fra Slip er superblød.”

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev