I mit toiletskab: Marie Hindkær Wolthers

Costumes skønhedsredaktør Marie Hindkær Wolthers inviterer os ind i sit beautyunivers – få hendes tips og tricks lige her

I mit toiletskab: Marie Hindkær Wolthers
1 / 6

Marie Hindkær Wolthers

“Jeg er skønhedsredaktør på Costume og har blogget på Blameitonfashion.com siden 2011, hvor jeg flyttede til Los Angeles med min mand. Senere flyttede vi til London og sidste år kom vi tilbage til Danmark.

Jeg bor på Østerbro med min mand og søn Oskar på to år og vores to gravhunde. Inden vi flyttede til udlandet i 2011 arbejdede jeg fem år på Costume – blandt andet som assisterende moderedaktør og stylist.”

Marie Hindkær Wolthers hudpleje
2 / 6

Hud

“Som skønhedsredaktør er du altid i gang med at teste nye lækre produkter, men jeg har mine favoritter, som jeg altid vender tilbage til, og som jeg har brugt igennem flere år. Min hudplejerutine er egentlig ret enkel, og jeg går efter naturlige og effektive produkter. Tromborg og Rudolph Care er blandt mine favoritter.

Jeg bruger solcreme hver dag, da jeg nemt får pigmentpletter og elsker Tromborgs, der er så mild, at jeg også bruger den til min søn. Below 10 Degrees Cream fra Tromborg er en tilbagevendende favorit hver vinter. Den genopbygger og beskytter huden mod kulden, og så får den min hud til at fedte mindre. Jeg er også vild med Mario Badescu, og Drying Lotion tager livet af enhver urenhed.

Sheet masks er det nye sort, og Hyaluronic Intensive Treatment Mask fra Magicstripeser perfekt som en booster til huden aftenen inden en fest. Face misten fra Amly har fået en fast plads på mit skrivebord og frisker dejligt op efter mange timer foran computeren.”

Marie Hindkær Wolthers makeup
3 / 6

Makeup

“Jeg elsker et naturligt look, men min hud har brug for en hjælpende hånd, så jeg bruger concealer og foundation hver dag. Den nye Double Wear Nude Cushion Stick Foundation fra Estee Lauder er lige nu min favorit til hverdag, mens jeg bruger Mineral Foundation fra Tromborg til fest. Den giver en naturlig og ensartet hud med en smuk udstråling. Instant Confidence Stick fra Bobbi Brown er netop kommet i butIkkerne, og den er et lille mirakel.

Den lægger en usynlig film på huden og udvisker fine linjer og rynker – lige indtil du fjerner din makeup igen. Jeg bruger også mascara dagligt – oftest kun på de øverste vipper og så en pink blush, der giver mine kinder glød. Til fest supplerer jeg ofte med en eyeliner og en gylden øjenskygge. Her er et lille udvalg af mine favoritter til neglene lige nu.”

Marie Hindkær Wolthers hårtips
4 / 6

Hår

“Mit hår er typisk skandinavisk, hvilket også betyder, at der ikke skal så meget til, før det bliver meget fladt at se på. Derfor krøller jeg faktisk mit hår hver dag, så det får fylde og et lidt mere rodet look, som jeg foretrækker. Flex Shaping hairspray fra Living Proof er fantastisk til at få bølgerne til at holde.

Den er varmebeskyttende, så jeg bruger den i tørt hår, inden jeg krøller det. Jeg kan ikke undvære hårpudder og bruger det hver dag i pandehåret, så det ikke fedter. Jeg har mange favoritter, men vender altid tilbage til klassikeren fra Klorane. Limesoufflé fra økologiske Less is More køber jeg igen og igen. Det er en cremet voks, der giver struktur og som er helt perfekt til at skabe et skødesløst look.”

Marie Hindkær Wolthers parfume
5 / 6

Duft og træning

“Jeg elsker Le Labo og har brugt Santal 33 og Rose 31 i mange år. Tallet står for antallet af ingredienser i parfumen. De nyeste dufte på badeværelseshylden er Boy fra Chanel og 001 fra Loewe.

I øjeblikket træner jeg faktisk slet ikke. Jeg har svært ved at få tid til det, men jeg vil virkelig gerne i gang igen. I efteråret sidste år gik jeg hos Lotte Arndal tre gange om ugen, og det var det bedste jeg nogensinde har gjort for min krop. Jeg havde svært ved at slippe af med de sidste fem kilo efter min graviditet, men efter bare seks uger hos Lotte var de væk, og min krop var stærkere, end den havde været i mange år.”

Marie Hindkær Wolthers skønhedstips
6 / 6

BEDSTE SKØNHEDSTIP?

“Drik masser af vand, og sørg for at få nok søvn. To ting jeg ikke selv er så god til altid at overholde, men så kan en nudefarvet eyeliner på den nederste våde kant gøre underværker. Den løfter hele ansigtet og gør dig med det samme friskere at se på.”

STØRSTE BEAUTY OBSESSION?

“En smuk og glødende hud. Jeg er på evig jagt efter gode hudplejeprodukter og en makeup, der gør huden smukkere, og jeg glæder mig til at dele mine favoritter i Costume.”