I mit toiletskab: Sabrina Szinay

Få hårstylisten Sabrina Szinays bedste tips til smukt hår og en opskrift på hjemmelavet hudpleje, som mindsker porerne

© Joshua Woods
1 / 7

Den 28-årige hårstylist Sabrina Szinay har boet de seneste to åri New York, hvor hun arbejder hos agenturet The Wall Group, der repræsenterer alt fra makeupartister til frisører. I den pulserende storby har hun fundet et helle i hyggelige morgener med sunde smoothies og hjemmelavet hudpleje, som giver glæde og ro i hverdagen.

© Joshua Woods
2 / 7

HVORDAN SER DIN DAGLIGE SKØNHEDSRUTINE UD?

“Den er meget enkel, og jeg bruger kun få, milde produkter. Om aftenen renser jeg mit ansigt med Cleansing foam fra Tromborg og fugter derefter huden med arganolie, hvor jeg dupper omkring to dråber olie på huden. Jeg elsker arganolie, fordi det har et højt indhold af nærende fedtsyrer og er et rent produkt uden tilsætningsstoffer. Da min hud er lidt tør, renser jeg kun huden med lunkent vand om morgenen og bruger derefter min ansigtscreme Lait crème concentré fra Embryolisse, hvis jeg mangler fugt.”

HVORDAN PLEJER DU DIN HUD OM VINTEREN?

“Om vinteren laver jeg bade med lavendelolie, salt og kokosolie, og jeg skifter nogle gange fugtighedscremen ud med fugtmasken Moisturizing mask fra Caudalie. Og så elsker jeg at lave en bodyscrub af kaffegrums og kokosolie. Det sviner lidt, men føles virkelig dejligt på huden.”

© Joshua Woods
3 / 7

HAR DU EN SKØNHEDSHEMMELIGHED?

“Æblecidereddike. Jeg drikker det ofte om morgenen, som det første i et glas vand eller en kop te, fordi det balancerer mavesyren. Når maven er i balance, bliver man mindre syg og får en pænere hud. Nogle gange laver jeg også en blanding af et par dråber æblecidereddike og vand, som jeg blander i håndfladerne og dupper på ansigtet som en mild toner.”

HVAD GØR DU FOR AT HOLDE DIT HÅR SMUKT?

“Jeg vasker det højst to gange om ugen og klipper det omkring hver tredje måned, så jeg undgår de spaltede ender. Jeg er også stor tilhænger af sulfatfri shampoo, da sulfat virker udtørrende på mit hår.”

© Joshua Woods
4 / 7

HVILKET PRODUKT KAN DU IKKE UNDVÆRE TIL PLEJE AF HÅRET?

“Jeg bruger ikke almindelig balsam, men sheabutter eller arganolie i håret efter badet, fordi mit hår bliver mere samlet, når jeg bruger leave in-produkter. Det kan dog godt være lidt for tyngende til folk med fint hår, så dem vil jeg anbefale almindelig balsam.”

© Joshua Woods
5 / 7

HVAD ER DIT BEDSTE SKØNHEDSTIP?

“I hverdagen bruger jeg L’Oréals Volume million lashes i brun, fordi jeg synes, at mine øjne kan se lidt for hårde ud med en sort mascara. Jeg er også meget glad for Maybellines Master sleek brow mascara, fordi dens voksagtige konsistens holder mine kraftige bryn på plads hele dagen.”

HVAD ER DIT BEDSTE MAKEUPRÅD?

“Less is more – jeg har desværre set for meget Kim Kardashian-contour.”

© Joshua Woods
6 / 7

HVILKE SKØNHEDSPRODUKTER KAN DU IKKE UNDVÆRE?

“Indian healing clay fra Aztec Secret. Det er et lerpulver, som jeg blander med æblecidereddike, hvilket giver en ansigtsmaske, der synligt mindsker porerne. Når masken begynder at tørre, kan man mærke, hvordan alle urenheder bliver udrenset, og første gang jeg prøvede den, kunne jeg se, at mine porer var blevet mindre. Tidligere har jeg brugt så mange penge på at finde produkter, som kunne gøre porerne mindre synlige, men Indian healing clay koster kun omkring 70 kroner her i New York og er det bedste, jeg nogensinde har prøvet.”

© Joshua Woods
7 / 7

HVORDAN HOLDER DU DIN KROP SUND?

“Jeg dyrker yoga, cykler og går meget. Når jeg har fri, bruger jeg hele formiddagen på at tulle rundt, lave smoothies og nyde min tid alene. Jeg elsker at bo i New York, men her er helt andre værdier, end jeg er vant til. Alting går meget hurtigt, og arbejde fylder meget for de fleste. Så jeg har brug for min hule til at finde balancen og få trukket vejret helt ned i maven. Jeg har i mange år været fokuseret på personlig udvikling, og for mig er psyke og fysik ét, og det er vigtigt at holde begge i balance. Jeg tager også flere kosttilskud, blandt andet spirulina og hvedegræs, som jeg blander i min morgensmoothie. Da jeg ikke spiser mejeriprodukter, sørger jeg for at få de gode mælkesyrebakterier igennem et dagligt tilskud, og jeg tager ekstra d-vitamin, fordi det kan være svært at få nok fra solen, når man bruger solcreme. Jeg kan varmt anbefale at få målt, hvilke vitaminer og mineraler din krop mangler.”

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev