I mit toiletskab: Sara Rostrup

Makeupartist og skønhedsblogger Sara Rostrup guider til, hvilke produkter du ikke behøver at bruge mange penge på – inklusiv en budgetvenlig favorit fra & Other Stories

Se Youblush Sara Rostrups toiletskab © Jacob Hoffmann og privat
1 / 5

Vi har besøgt makeupartist og skønhedsblogger på Youblush.com, Sarah Rostrup, der deler sine bedste tips til smuk hud og skønt hår.

Hun går meget op i sine hudplejerutiner og går derfor aldrig i seng uden at rense makeuppen af, men kender samtidigt de tricks, der gør det lettere at se frisk ud på bare fem minutter.

Se Youblush Sara Rostrups toiletskab © Jacob Hoffmann og privat
2 / 5

HVORDAN PLEJER DU DIN HUD OM MORGENEN?

“Først renser jeg huden med Açai facial scrub fra Rudolph Care. Jeg tester generelt mange forskellige slags produkter, men bruger altid serum. Min favorit er Vital treatment 5 energy boost fra koreanske Blithe. Bagefter smører jeg fugtighedscremen SOS hydra recharge creme fra Mádara på. Om morgenen kan jeg godt lide at bruge den lette øjencreme Ceramide eye gel fra Elizabeth Arden. Den køler og frisker huden omkring øjnene op. Jeg afslutter med min yndlingsfugtspray, Beauty elixir fra Caudalie.”

HVORDAN SØRGER DU FOR HUDEN OM AFTENEN?

“Jeg tror, jeg kan tælle på én hånd, hvor mange gange jeg er gået i seng med sminke på – i hele mit liv. Jeg fjerner øjenmakeup med Micellar water fra Bioderma {"target":"_blank"}) og renser huden med Parsley seed cleansing oil fra Aesop. Om vinteren bruger jegAçai facial oil fra Rudolph Care og øjencreme fra Själ.”

Se Youblush Sara Rostrups toiletskab © Jacob Hoffmann og privat
3 / 5

HVORDAN PLEJER DU DIT HÅR?

“Jeg vasker det to gange om ugen og bruger shampoo, hårkur og balsam hver gang. Mit hår er meget behandlet – jeg farver det ofte lys rosa. Jeg frisker det op med en farvet balsam. Jeg sværger til mærkerne Davines, Shu Uemura og R+Co. Jeg bryder mig ikke om følelsen af nyvasket hår, så jeg bruger altid stylingprodukter, som giver fylde og struktur. Intet slår Oribes Dry texturizing spray.”

HVAD ER DIT FORHOLD TIL EN SUND LIVSSTIL?

“Heldigvis meget afslappet – måske endnu mere efter at jeg blev mor for tre år siden. Jeg ved, hvad der er godt og dårligt for mig, både når det gælder motion, og når det gælder, hvad jeg putter i munden. Jeg kan godt lide at træne for at holde kroppen stærk, og jeg vil gerne være i god form, nu hvor jeg er gravid med nummer to. Men jeg orker ikke at bruge tid på at tælle kalorier. Det er livet for kort til.”

Se Youblush Sara Rostrups toiletskab © Jacob Hoffmann og privat
4 / 5

DU KOMMER SENT I SENG OG SKAL PÅ PHOTOSHOOT DAGEN EFTER. HVAD ER DIT QUICK-FIX TIL AT SE FRISK UD?

“Jeg sætter gang i blodcirkulationen allerede om aftenen, når jeg renser mit ansigt, gerne med den nye Mia fit-rensebørste fra Clarisonic, som renser i dybden. Så bruger jeg et par minutter på at massere fugtighedscreme ind i huden og smører en øjencreme på, som ikke er for fed. Om morgenen skyller jeg ansigtet med koldt og varmt vand og bruger igen lidt tid på at massere ansigtet, inden jeg tager en sheetmask fra Estée Lauder på, som jeg lader sidde, mens jeg laver morgenmad. En lysreflekterende concealer er afgørende for friske øjne, ud over det bruger jeg highlighter på kindben og i øjenkrogen, vippetang og cremeblush på kinderne.”

HVAD HAR DU ALTID I DIN MAKEUPPUNG?

Concealer fra L’Oréal Paris, cremeblush fra Smashbox, brynblyant fra Anastasia Beverly Hills, brun kajal, mascara, pincet og neglefil.”

HVAD ER DET BEDSTE SKØNHEDSTIP, DU HAR FÅET?

“Da jeg var på Hôtel Plaza Athénée i Paris og lærte at lave ansigtsmassage. Det gør underværker for huden og giver resultater med det samme.”

Se Youblush Sara Rostrups toiletskab © Jacob Hoffmann og privat
5 / 5

HVILKE SKØNHEDSPRODUKTER BRUGER DU FLEST PENGE PÅ?

“Jeg bruger penge på foundation – den dækker hele ansigtet og bør derfor pleje huden. Jeg elsker Tinted moisturizer fra Laura Mercier. Jeg investerer også i serum og dagcreme. Der er flere plejende og gode ingredienser hos de dyre mærker sammenlignet med billigere cremer. Men når det så er sagt, behøver du ikke bruge tusind kroner på en creme. Både Korres og Clinique er mellemprismærker med godt indhold.”

HVILKE PRODUKTER BEHØVER MAN IKKE AT BRUGE MANGE PÅ?

Bodywash fra & Other Stories er prisvenlig og vildt god. Jeg er fan af de fleste af deres skønhedsprodukter. Der findes et hav af gode, billige mascaraer, for eksempel 2000 Calorie mascara fra Max Factor. Læbestifter fra Nyx er også gode. Der er ingen grund til at betale for meget for en læbestift, for indholdet er stort set det samme.”

MERE FRA COSTUME

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev