Influencerens favorit-mascara: "Jeg køber den igen og igen"

Vi har besøgt den finske globetrotter og influencer Lotta-Liina Lavanti til en snak om læbestifter, påtegnede fregner og danske kvinders styling af hår

© Philip Ørneborg
1 / 4

23-årige finske Lotta-Liina Lavanti har boet i USA, Tyskland, Paris og Shanghai. Nu har hun slået sig ned i København, hvor hun studerer Brand design på KEA, arbejder som Community Manager for brillefirmaet VIU og er freelancestylist. Vi har besøgt hende i hendes hjem på Østerbro i København til en lille snak om læbestifter og fregner i vinterkulden.

© Philip Ørneborg
2 / 4

HVORDAN PLEJER DU DIN HUD? “Om morgenen skyller jeg kun ansigtet med koldt vand og fugter med en ansigtscreme fra Neutral, som er god til min sensitive hud. om aftenen renser jeg makeup og skidt af med en makeupfjerner fra Clinique, vasker efter med lunken vand og fugter med min milde ansigtscreme.”

3 / 4

HVILKEN MAKEUP BRUGER DU OFTEST? “Jeg er vild med læbestift og bruger det hver dag. Min favorit er den matte Velvet teddy fra Mac, som bliver på læberne hele dagen. Og så kan jeg ikke undvære Chanels volume-mascara, som jeg køber igen og igen.”

HAR DU ET HEMMELIGT MAKEUPTRICK? “Som bleg skandinav kan det være svært at få glød i kinderne om vinteren. Derfor tegner jeg fregner på, så det ser ud, som om jeg lige har været ude i solen. Jeg tegner små prikker på kinder og næseryg med en brun eyeliner fra Essence. Derefter dupper jeg dem ind i huden med håndfladerne og fæstner makeuppen med et pift af Urban Decays All nighter setting spray.”

4 / 4

HVORDAN HOLDER DU DIG SUND? “Jeg elsker at dyrke pilates og at løbe for at holde mig i form og finde mental ro. Og så tager jegD-vitamin-Kosttilskud-300stk-214326?gclid=EAIaIQobChMI9abTnf272QIVzp3tCh10vQkBEAQYASABEgKawvD_BwE {"target":"_blank","rel":"nofollow"}) hver eneste dag, fordi det hjælper imod migræne, som jeg desværre får ret ofte.”

HVORDAN STYLER DU DIT HÅR TIL HVERDAG? “Jeg er blevet meget inspireret af de danske kvinders styling af håret. I får altid jeres frisurer til at se ubesværet ud – selv når det har krævet tid foran spejlet. For tiden sætter jeg håret i en simpel hestehale, hvor jeg glatter hårets ender, så hestehalen ser mere samlet ud.”

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev