“Jeg har nu fået så kraftige vipper, at jeg ikke behøver mascara”

Vi har besøgt makeupartist og blogger Marie Thomsen, der deler sine bedste skønhedstips – inklusiv, hvordan du slipper af med appelsinhud

Marie Thomsen skønhed © Petra Kleis
1 / 6

Som en af Danmarks førende makeupartister kender 37-årige Marie Thomsen til alle de bedste skønhedstips, og hun deler også ud af dem på sin blog Marie & The Makeup.

Vi har besøgt hende på Nørrebro, hvor hun bor med sin datter Viola, til en snak om økologisk hudpleje, omfangsrige skønhedsrutiner og vejen til smuk hud.

Marie Thomsen skønhed © Petra Kleis
2 / 6

HVORDAN SER DINE DAGLIGE SKØNHEDSRUTINER UD?

“Jeg går meget op i at fugte huden og kan mærke, at den føles tør og stram, hvis jeg ikke får brugt mine mange produkter dagligt. Jeg renser huden med økologisk kokosolie og en opvredet vaskeklud. Derefter bruger jeg en økologisk fugtspray fra Amly, mit yndlingsserum med peptider fra Mario Badescu, olie fra Lina Hanson og dagcreme fra Weleda. Jeg afslutter altid med solbeskyttelse, både sommer og vinter. Om aftenen bruger jeg de samme produkter, men bytter olien ud med en A-vitamincreme fra Beauté Pacifque. Jeg bruger også bryn- og vippeserum hver aften, fordi jeg fra naturens hånd ikke har så fyldige bryn og øjenvipper. Med vippeserummet fra M2 Beauté har jeg nu fået så kraftige vipper, at jeg ikke behøver mascara, men nøjes med at bukke dem.”

Marie Thomsen skønhed © Petra Kleis
3 / 6

HVAD ER DIT SOMMER-MUSTHAVE?

Rudolph Cares Sun body oil med faktor 30 – og solbriller. Med store solbriller får du ikke nær så mange rynker om øjnene.”

HVAD ER DIT BEDSTE TIP TIL PLEJE AF KROPPEN?

“Jeg elsker yoga, som er godt for både krop, sjæl og hud. Jeg er også glad for tørbørstning, fordi det er virkelig effektivt til at at hjælpe cellulitis. Jeg fik for første gang lidt problemer med cellulitis efter en ankelskade i foråret, hvor jeg ikke kunne træne som normalt. Da jeg begyndte at tørbørste huden regelmæssigt med en børste fra Karmameju, kunne jeg se resultater efter kun en uge. Det var ret imponerende. Og så er jeg besat af Lina Hansons lækre kropsserum.”

Marie Thomsen skønhed © Petra Kleis
4 / 6

HVAD ER DIT BEDSTE MAKEUPTIP?

“Fokusér på at få huden til at se flot ud, og fremhæv dine bedste træk, hvilket ikke nødvendigvis kræver meget makeup. Er du vild med et fugtet makeuplook, er mit bedste råd at bruge cremeprodukter og at lægge så lidt produkt på huden som muligt. Slut af med en fugtspray, og dup gerne en anelse fugtighedscreme over din makeup. Det giver makeuppen et mere naturligt udtryk.”

Marie Thomsen skønhed © Petra Kleis
5 / 6

HVILKE TRE PRODUKTER KAN DU IKKE UNDVÆRE TIL HVERDAG?

“Børsten fra Mason Pearson, min vippebukker og en læbepomade.”

HVORDAN PLEJER DU DIT HÅR?

“Mit hår bliver flyvsk, fladt og mister sin naturlige struktur, når jeg vasker det for ofte med shampoo. Derfor vasker jeg det kun én gang om ugen med en lilla shampoo fra Kevin Murphy, der giver mit blonde hår et køligt skær. Når håret fedter, giver jeg det lidt tørshampoo. Jeg reder også håret igennem hver eneste aften for at flytte de naturlige olier fra hovedbunden ud i hårets længder. Det er både sundt for håret, og gør at jeg ikke behøver at vaske det så ofte.”

Marie Thomsen skønhed © Petra Kleis
6 / 6

HVORDAN FORKÆLER DU DIG SELV?

“Jeg tager i spa med en af mine veninder, hvor vi kan bruge en hel dag på at hygge og få ansigtsbehandlinger. Det er alle pengene værd.”

KAN DU ANBEFALE ET GODT MULTIFUNKTIONELT PRODUKT?

“Kokosolie. Jeg bruger det både som makeupfjerner, til at barbere ben i, som en kropsolie, i min datters bad, og nogle gange også i håret. Det er rart at vide, at der ikke kommer kemikalier i afløbet og på vores krop, når man bruger økologisk kokosolie.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev