Lash lift giver lange øjenvipper - test af lash lift
© Wenn.com

Skyd genvej til de smukkeste vipper med lash lift

Få fantastiske øjenvipper uden brug af extensions, mascara eller vipperbukker med denne behandling.

Smukke, lange vipper åbner øjnene op og giver et friskt udseende. For de fleste opnås flotte øjenvipper med hjælp fra mascara og måske en vippebukker, men begge dele tager tid og slider på øjenvipperne.

Er du også træt af at slide på vipperne og skulle bruge tid på mascaraen om morgenen, findes der et andet og smartere alternativ i form af behandlingen lash lift, som giver et naturligt resultat, der ikke slider unødigt på vipperne og er tidsbesparende. Costumes skønhedsredaktør, Marie Alkestrup, har testet den populære lash lift-behandling og er nu inkarneret fan.

Læs om hendes oplevelse med lash lift, og få svar på følgende spørgsmål om den populære vippebehandling:

Hvad er et lash lift?

Et lash lift går i al sin enkelthed ud på, at du får løftet og buet vipperne, og resultatet holder i op til seks uger. Det vil sige, at du har vipper, der hver dag syner af meget mere og som sidder perfekt – selv når du lige er vågnet. Få du dem også farvet mørke, ser det faktisk ud som om, at du har mascara på, hvilket betyder, at du kan vågne op med de flotteste vipper, uden at gøre noget som helst.

I dag findes der et væld af steder som tilbyder den populære behandling, som mange også vælger at kombinere med et brow lift.

Sådan foregår et lash lift

Costumes skønhedsredaktør har testet behandlingen for to år siden hos det nu lukkede Brow Island ved David Møller og senest i september 2021 hos Lash Studios. Behandlingen tog begge steder omkring 45 til 60 minutter. Under behandlingen er øjnene lukkede.

Først renses eventuel makeup af, og dernæst skærmes huden under øjnene med enten eye patches eller tape. Herefter klistres de øverste vipper fast på en silikoneskinne over øjenlåget og behandles med to former for væske, som giver det holdbare resultat. Den første er en væske, som gør det muligt at manipulere med vippernes form, og den næste sørger for at holde den nye buede form på plads.

Væsken lægges på den midterste del af hvert vippehår, så den ikke kommer i kontakt med øjet, eller slider den yderste del af vippen, som i forvejen kan være lidt tyndslidt.

Du kan også vælge at få farvet vipperne, så de syner endnu længere, hvilket gøres til sidst i behandlingen. Forløbet er ikke smertefuldt, men kan genere en lille smule, dog ikke mere, end at undertegnede under begge behandlinger var ved at falde i søvn på briksen.

Resultatet af et lash Lift?

Resultatet kunne ses lige med det samme, hvor vipperne under begge behandlinger sad helt perfekt, synede længere og var mørkere på grund af farvningen. Det bedste ved behandlingen er, at vipperne sidder pænt, lige fra du vågner, til du går i seng.

Hvis du har fået farvet vipperne mørke, kan du undvære mascaraen, da et lash lift får det til at se ud som om, at vipperne allerede har fået et diskret lag hverdagsmascara. Til fest kan du selvfølgelig spæde til med mascara, som straks vil få dem til at se endnu mere markante ud.

Se resultatet fra begge behandlinger nedenfor.

Lash lift test før og efter billeder

Skønhedsredaktør Marie Alkestrups vipper før og efter et lash lift.

Ulemper ved et lash lift

Lash lift har stort set ingen negative konsekvenser i modsætning til mange andre vippebehandlinger, hvor man kan opleve et stort tab af vipper samt have svært ved at få dem til at sidde pænt og få renset dem fri af makeup.

Den eneste ulempe er, at dine vipper kan blive lidt mere slidte på grund af farvningen. Derfor råder David Møller til at pleje vipperne hver dag med en vippe-conditioner.

Desuden må du hverken gå i bad, være i nærheden af damp, vaske vipperne eller bruge makeup på øjnene i de første 24 timer efter behandlingen.

Lash lift

Hvor længe holder et lash lift?

Effekten varer i fire til seks uger og for nogle helt op til otte uger. Det kommer an på dine vippehårs struktur, samt hvor ofte og hvor meget dine vipper vokser.

Øjenvipperne holder nemlig den buede form, indtil de ryger af, og effekten aftager først, når dine vipper naturligt udskilles. Med et øjenvippe-serum kan du forlænge vippernes holdbarhed og cyklus, hvorfor du med fordel kan kombinere dit lash lift med et plejeforløb.

Hvad koster det?

Et lash lift kan koste alt fra 300 kroner til omtrent 550 kroner, og tager fra 40 til 60 minutter, alt efter om vipperne også skal farves.

Marie Alkestrup var inviteret til at teste lash lift hos Brow Island ved David Møller