Luna Klestrup: Her er mine absolutte skønhedsfavoritter

Luna Klestrup studerer til daglig på KEA, og så er der over 100.000 mennesker, som følger med i hendes liv på Instagram. Her inspirerer hun sine følgere med æstetiske indhold, som især er centreret omkring hendes store forkærlighed for vintagebutikker og loppefund. Læs med herunder hvor hun deler sine skønhedsfavoritter med dig.

Hvilke skønhedsprodukter kan man altid finde i din taske?

"Man kan altid finde en læbepomade fra Elizabeth Arden. Jeg kan ikke forlade hjemmet uden – den er med mig alle steder. Derudover medbringer jeg (næsten) altid lipliner, håndcreme, hårklemme, nøglebundt, pung, vandflaske og mine AirPods. Og jeg har også altid en lille parfume med mig."

Hvilke skønhedsprodukter bruger du altid, når du skal til fest?

"Jeg bruger (altid) en farvet eyeliner. Derudover elsker jeg min øjenskyggepalette fra Gucci – den har både en lyserød og lyseblå øjenskygge, der går perfekt til min hudtone og øjenfarve. Ellers er jeg total pjattet med en Tinted Moisturizer fra Laura Mercier eller Face and Body Foundation fra MAC Cosmetics. Jeg foretrækker altid min makeup 'dewy' fremfor mat."

Hvad er dit yndlingsprodukt i din morgenrutine?

"Min bodylotion fra Tromborg. Den har en perfekt konsistens og den bedste duft."

Har du et favoritprodukt, som du finder frem til sommerperioden?

"Jeg er helt vild med min bronzer fra Gucci, og den bruger jeg hele året rundt. Den er smuk på en solgylden hud om sommeren, og den er også god om vinteren til at bringe lidt kulør tilbage til vinterbleg hud."

Hvilken duft er din favorit?

"I øjeblikket er jeg særlig glad for en duft fra Jo Malone. Den er unisex, og den har en frisk duft, som godt kan føre tankerne i retningen af stranden. Den har også en god størrelse til at have med i tasken, og så den fin at have stående fremme."