Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Paris StreetwearFebruary 2021 © Anna Stokland

3 prisvenlige produkter, som faktisk lever op til TikTok-hypen

Alle tre har det til fælles, at de er anbefalet af millioner, er meget budgetvenlige og er virkelig, virkelig gode.

Der går ikke røg af en brand, uden at der er ild i den, og når rigtigt mange – i dette tilfælde millioner – alle har rosende ord at sige om et særligt produkt, plejer der at være noget om snakken. Det er i hvert fald tilfældet med følgende tre produkter, hvis succes blandt andet er kommet efter at være gået viralt på TikTok, efter millioner af mennesker har delt videoer og billeder af effekten.

Her på Costume har vi også været imponerede over disse tre produkter, som ikke bare holder, hvad de lover, men ovenikøbet er meget prisvenlige med priser fra 71 kroner.

ABH_SP21_BROWFREEZE_STANDARD_OPEN02_FIN_optimized
1 / 3

Innovativ bryngelé

I år lancerede Anastasia Beverly Hills et brynprodukt, der skulle vise sig at sætte nye standarder for fremtidige brynprodukter. Brow freeze kan bedst beskrives som en innovativ blanding af voks, gelé og hårlak, da den giver gloss, hold og holdbarhed – lidt a la hårlak i brynene, men uden at brynene bliver matte eller føles stive. Det er derfor ideelt til at skabe de populære soap brows, hvorfor det blev mange på på TikToks foretrukne brynprodukt. Efter utroligt mange anbefalinger blev produktet meldt udsolgt af flere omgange, siden det første gang blev lanceret. Søger du et produkt, som holder brynene på plads, og giver flotte bryn, er det her svaret.

ANASTASIA BEVERLY HILLS
Brow freeze
189 kr.

maybelline lash sensational sky high mascara
2 / 3

Magisk mascara

Mascaraen Lash sensational sky high fra Maybelline har fået ualmindeligt mange positive reaktioner på TikTok. De mange anbefalinger har ført til, at mascaraen ifølge Maybelline flere gange blev udsolgt på verdensplan, ligesom at den i USA allerede er blevet meldt udsolgt af fire forskellige omgange. De mange positive tilkendegivelser på TikTok er blevet til hashtagget #skyhighmascara, som har over 57 millioner visninger på TikTok. Og denne mascara holder faktisk, hvad den lover, da du får utroligt lange vipper, hvor mascaraen hverken smitter af eller drysser.

Maybelline hos Lookfantastic.dk
Lash sensational sky high
90 kr.

The ordinary
3 / 3

Effektiv peeling

På bare 48 timer gik The Ordinarys produkt AHA 30% + BHA 2% peeling solution viralt, efter at TikTok-brugeren Kaelyn White lagde en video op omkring produktets effekt. AHA 30% + BHA 2% peeling solution er, som navnet afslører, et peeling-produkt, der i Kaelyn Whites tilfælde hjalp på hendes urene hud. Det har produktet formentligt gjort ved at peele det øvre hudlag fri af døde og tilstoppende hudceller. I de første to uger efter videoen var gået viralt, blev produktet købt over 52.000 gange, og søger du et virksomt produkt, til en meget overkommelig pris, er dette svaret.

THE ORDINARY
Aha 30% + bha 2% peeling solution
71 kr.