Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

En mascara, en foundation, en concealer, en eyeliner og en øjenskygge er alle produkter, din makeuppung bør indeholde © Bulls

5 uundværlige makeup-produkter

Se de fem basisprodukter, som din makeuppung altid bør indeholde

Foundation

Foundation: Den bedste foundation er den, som klæder dig så godt, at du kan påføre den i blinde. Med andre ord den perfekte farve til din hudtone. Når du skal købe en foundation, er det bedste tip at testen den på dit ansigt i dagslys.

Concealer

Concealer: En concealer er et fantastisk redningsprodukt. Den skjuler mørke rande under øjnene, fine linjer, ujævnheder og små blodsprængninger i huden.

Eyeliner

Eyeliner: Eyelineren er et uundværligt redskab i din makeuppung. En brun eller sort eyeliner kan friske ethvert ansigt op, og de kan også bruges som øjenskygge - du skal bare gnide i eyelineren, når du lige har lagt den på.

øjenskygge

Øjenskygge: En øjenskygge i lys rosa passer til alt og alle. Den er også perfekt som highlighter på dine kindben. En mørk øjenskygge kan hurtigt gøre dit hverdagslook til et festlook.

Mascara

Mascara: Sidst, men på ingen måde mindst: mascaraen. Med den bliver dine øjne indrammet og dine øjenvipper lange. Med andre ord er mascaraen et af de vigtigste redskaber i din makeuppung. Klik her, og se, hvordan du får perfekte vipper.

Mere om Makeup? Få Costumes nyhedsbrev