De hotteste makeup-looks/bryn

Brede bryn

15. august 2007 af Costume

Brede bryn/efterårslooks
Brede bryn/efterårslooks

 

Brede bryn
Brede og naturlige øjenbryn er ikke til at komme udenom denne sæson. Hos Calvin Klein understregede de umiddelbart uberørte bryn kollektionens minimalistiske udtryk.
DET KENDETEGNER LOOKET:
I Calvin Kleins efterårslook er huden og læberne ensartede og blege, og øjnene pyntet med sølv. Dertil kommer det enkle looks vigtigste element: de brede og naturlige øjenbryn. Brynene er tegnet blødt op, så man kan se strukturen i dem, og håret er skrabet blødt tilbage, så man kan se det smukke enkle ansigt. Og er dine øjenbryn for smalle, snyder du dem tykkere ved at tegne dem op.
SÅDAN FÅR DU LOOKET:
1. Pluk kun de hår, der vokser helt uden for dine bryns naturlige form. Og pluk mindre og mindre af, hver gang du plukker dem. Så bliver de gradvist bredere.
2. Tegn dine øjenbryn blødt op med en hård øjenbrynsblyant eller en øjenbrynspudder. Vælg en nuance, der ikke er meget mørkere end dit hår. Slut eventuelt af med at smøre lidt vaseline på midten af dine øjenbryn, og red dem igennem. Det giver hold og glans.
3. Ton dine læber ned med samme foundation som den, du bruger til din hud. Læg en lipgloss eller læbestift ovenpå, hvis du synes, du bliver for bleg.

Se sæsonens andre makeup-looks her:
Brune øjne
Røde læber
Det naturlige look

foto: SEPP HORWATH produktfoto: KENNETH DRABÆK

 

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste