© Zara

Endelig lancerer din yndlingshighstreetkæde makeup

Der har længe været efterspørgsel på makeup fra den populære highstreetkæde, og nu ser det ønske omsider ud til at blive indfriet.

I takt med at landet åbner mere og mere op, betyder det også, at det at bære makeup endelig føles aktuelt igen. Derfor kunne nyheden om, at en af de mest populære hightstreetkæder omsider træder ind i makeuppens verden heller ikke falde på et bedre tidspunkt.

Zara har netop annonceret et samarbejde med makeupartist Diane Kendal, hvilket blev afsløret i form af små korte videoer på Zaras Instagram-profil.

Samarbejdet med Diane Kendal har ført til en større makeupkollektion bestående af neglelakker, læbestifter, øjenskyggepaletter, bronzere og lipgloss. Nogle af produkterne fås i genanvendelig glasemballage, ligesom at flere af produkterne kan genopfyldes via et separat refil-system.

Om samarbejdet fortæller Diane Kendal følgende til Harpersbazar.com:

“Det føltes som den rette tid til samarbejde med et brand, der har en så divers og inkluderende målgruppe, om at lave en kollektion med ingredienser af høj kvalitet og rent indhold, der er tilgængelig for alle – uanset køn, alder hudfarve eller personlig stil.”

Makeuppen vil koste fra cirka 50 til 170 kroner, og de første produkter er tilgængelige fra 12. maj på Zara.com, hvor du for eksempel kan klikke deres læbeolier eller øjenskygger hjem.

Zara lancerer endelig makeup. Her ses deres Lip oil og Eye Color, som er del af den første makeupkollektion, der vil koste fra 50 til 170 kr.

© Zara

Indtil videre er både billedmateriale og informationer om makeuppen sparsomt. Men at dømme ud fra de to produktbilleder ovenfor, og de få Instagram-videoer Zara selv har delt, ser det ud til at være en kollektion af makeup i både klassiske og mere eksperimenterende farver.

Til lanceringen har Zara ligeledes hyret fotografer som David Sims og Steven Meisel til at afbilde makeupkollektionen, der formentligt vil blive lige så populær som highstreetkædens øvrige sortiment.