Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sæt guldet i centrum som hos Chanel ved at mikse guldøjne med lys hud og gyldent hår og hovedbund © Horwath-Jaeger

Få glamourøse guld-øjne

Lad dine øjne funkle af guld til fest, og nøjes med et enkelt touch i øjenkrogene til hverdag

Looket

Guldet var alle vegne hos Chanel - lagt på modellernes øjne og drysset i deres hår. Hos Nina Ricci rammede guldet øjnene ind, hos Anna Sui var guldet lagt ind i øjenkrogene, hos Dolce & Gabbana var guldøjne mikset med mørkerøde læber, og hos Versace havde mørke smokey eyes fået et strejf af guld.

Få looket

Brug en lys, men ikke hvid pudder i hele dit ansigt, så din hud bliver ensartet. Kom herefter en lys gråbrun øjenskygge på dit øjenlåg - den får guldfarven til at stå frem.

Snedronning

Vælg en guldfarvet øjenskygge, og sørg for, den er rigtig guld og ikke bronzefarvet og varm. Dit look skal være koldt og snedronningeagtigt. Brug en blød pensel til at komme guldskyggen oven på den gråbrune, men lad guldskyggen stoppe før den gråbrune. Det forlænger dine bryn, så dine øjne og guldet indrammes.

Highlighter

Kom til sidst en smule highlighter - guld, selvfølgelig - på dine kindben og en næsten hudfarvet lipgloss på dine læber.

Klik her, og få flere tips

Mere om Makeup? Få Costumes nyhedsbrev