Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Chefmakeupartist Anne Staunsager og cheffrisør Marianne Jensen giver dig tips til, hvordan du får looket fra Stine Goyas show. © Mikkel Tjellesen

Få makeup-looket fra Stine Goyas show

Makeup-artist Anne Staunsager og frisør Marianne Jensen guider dig til, hvordan du får looket fra Stine Goyas show

Da Stine Goya viste sin efterår/vinter 2011-kollektion i koncertsalen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium var temaet et dukketeater af den mørke og mystiske slags, og modellerne gik på catwalken med marionetdukker dinglende fra deres hænder.

Chefmakeup-artist for L'Oréal Paris i Danmark, Anne Staunsager, valgte derfor at spille på netop dukkeelementet i det look, hun skabte til Stine Goya. Modellerne fik en smuk, bleg og fejlfri porcelænshud og store øjne. Øjenskyggen var tonet i brændte orange og brune nuancer, der var hentet fra kollektionens palet, og vipperne fik masser af sort mascara.

”Der er også guld på selve øjenlåget, så når 'dukkerne' blinker, vil det give et strejf af metallic shine, som man også finder i Stines mange fine gulddetaljer i tøjet. Læberne duppes let med en sart bærfarve, så de kan ses, men ikke tager fokus fra øjnene, mens neglene får en pudderagtig tone. Et dramatisk dukke-look,” siger Anne Staunsager.

Sådan får du hår-looket
Costumes skønhedsredaktør, Liv Winther, talte med cheffrisør Marianne Jensen før Stine Goyas show. Marianne Jensen stod bag modellernes enkle og blanke hår, der var friseret i en kort midterskilning, ned i en lav hestehale, der var prydet med små guldheste.

Chef-frisør Marianne Jensen forklarer om looket:
"Vi startede med at spraye Bb prep fra Bumble and bumble i håret og føntørre det glat med en stor flad børste. Derefter fordelte vi lidt Straight fra Bumble and bumble i længderne. Dette produkt er perfekt til at skabe en blød og naturlig tekstur, inden du bruger glattejern fra bund til spids. Vi brugte Does it all hårlak fra Bumble and bumble på alle modellerne. Vi brugte hårlakken til at frisere og fæstne hestehalen stramt i nakken - ikke redt lige tilbage, men udfra en kort midterskilning, der var med til at understøtte det drømmende dukke-look, som makeuppen bærer præg af,” siger Marianne Jensen.

Se backstage-billeder fra Stine Goyas show i galleriet til højre - klik her.