Her er Macs mest populære produkter

Fra cremen, der giver den smukkeste glød, til kultlæbestiften, som klæder alle. Få et overblik over de Mac-produkter, du skal kende

© mac
1 / 5

Det amerikanske mærke Mac har eksisteret siden 80'erne, og populariteten er ikke dalet siden makeuppen første gange ramte butikkerne.

Gang på gang bliver Macs produkter fremhævet af makeupartister og skønhedsentusiaster verden over – og hvis du endnu ikke har investeret i et Mac-produkt, kan du roligt begynde med en af disse fem kultfavoritter.

Strobe cream
2 / 5

Strobe cream

Før highlighteren blev allemandseje, havde Mac allerede lanceret Strobe Cream, der bedst kan beskrives som en blanding af plejende dagcreme, glitrende highlighter og primer. Den giver den smukkeste og mest strålende hud, og kan bruges alene eller under makeuppen.

Strobe cream, Mac 270 kr.

Face and body foundation
3 / 5

Face and body foundation

Er du på udkig efter en let dækkende foundation, hvis dækkeevne kan bygges op uden at se tung ud, er Face and body foundation et godt bud. Derfor finder du også netop denne foundation backstage ved mange modeshows.

Face and body foundation, Mac 255 kr.

Ruby woo
4 / 5

Ruby woo

Macs røde læbe-klassiker klæder alle hudtoner og har en blå undertone, der får tænderne til at syne hvidere. Derfor er Ruby woo stadig en af de mest efterspurgte læbestifter på markedet, selvom det snart er 20 år siden den blev lanceret.

Lipstick i ruby woo, Mac 165 kr.

Fix+ og Extended play lash
5 / 5

Fix+ og Extended play lash

Den uundværlige spay

Før alle andre lancerede fugtende ansigtsmist, var Mac ude med deres spray, Fix+. Dens indhold af vitaminer og fugt får makeuppen til at sætte sig meget pænere; Puddermakeup smelter mere naturligt ind i huden, og et sprøjt kan gøre farven på din øjenskygge mere intens.

Den perfekte mascara

Extended play lash er en ægte mascara-klassiker. Det lange, smalle børstehovede gør det nemmere at nå ind til roden af vipperne og at male de nederste vipper – helt uden at klumpe.

Eksklusivt tilbud på Macs 2 bestsellers

Lige nu kan du både få den fantastiske mascara Extended play lash og sprayen Fix+ sammen med 5 numre af Costume for kun 199 kr. Du sparer 385 kr. Klik her for at se tilbuddet.