Jessica Alba har et helt bestemt trick til at påføre mascara.
© Wenn.com

Så genialt er Jessica Albas mascara-trick

Hun er kendt for sine smukke vipper, og nu afslører stjernen sit overraskende trick, som klart er værd at kopiere

Jessica Alba er ikke bare kendt for sit smukke ydre og sine skuespillerevner, hun er også kendt for at være en dedikeret skønhedsfan,og stjernen har blandt andet lanceret sit eget skønhedsmærke, Honest.

Derfor kiggede vi ekstra spændt med, da hun for nyligt afslørede sit usædvanlige mascara-trick i en video til Coveteur.com.

Tricket skulle, ifølge Alba selv, give smukke, adskilte vipper og lade dig slippe for irriterende og vildfarne mascaraklatter – altså de mascaraklatter du altid kommer til at lave, når du kun har fem minutter og er på vej ud af døren (!).

Psst ... Her er de 7 bedste mascaraer til undervipperne

Det eneste, du skal bruge til dette trick, er din sædvanlige mascara.

Normalt bruger man hånden til at føre mascarabørsten gennem vipperne, men med dette trick skal du holde din mascarabørste helt stille og istedet føre din øjenvipper op og ned af applikatoren ved at blinke med øjnene.

Ifølge Jessica Alba vil denne metode gøre, at du slipper for at skulle stole på, at din til tider lidt usikre hånd skal kunne ramme vipperne – og ikke din hud.

Ved at holde mascarabørsten i ro og istedet lade vipperne gøre arbejdet, er du sikret en bedre fordelt mængde mascara på hver vippe – og et pletfrit resultat.

Du kan se Jessica Alba demonstrere tricket i denne video.

Næste gang du griber ud efter yndlingsmascaraen, så lad vipperne gøre arbejdet, og så vil du forhåbentligt få smukke Bambi-øjne som Jessica Alba.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!