Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Diane von Furstenberg © Horwath-Jaeger

Sådan får du 3 smukke festlooks

Få tips til at lægge tre af vinterens smukkeste festlooks - rockchik, feminin og sexet

Rockchik

Rockchik I London viste Amanda Wakeley et enkelt og sexet rockchik look med eyeliner, blege læber og rodet hår.
Sådan får du looket:
1) Sørg for din hud har en jævn og glat overflade. Brug en flydende foundation, og udjævn farveforskelle i huden med en concealer. Læg en lysebrun øjenskygge på øjenlåget og lige under de nederste vipper.
2) Vælg en cremet eyeliner eller khôl, så dit look bliver blødt. Hvis du ikke har en børste med skum-ende, skal du sørge for din eyeliner har skum i den ene ende, så du kan blende. Tegn en streg under de nederste vipper. Lad den starte hvor dine vipper starter, og undgå at lægge farve i øjenkrogen. Herefter tegner du en streg langs de øverste vipper. Start midt på øjenlåget, og arbejd dig ud mod kanten.
3) Blød stregen op med skum-børsten. Langs de øverste vipper, hvor der kun er eyeliner på halvdelen, skal du blende farven ind mod øjenkrogen, så der kommer eyeliner langs hele vippekanten.
4) Buk dine vipper, men kom ikke mascara på dem medmindre de er helt lyse. Slut af med lidt blush på kinderne, og dup dine fugtede læber med en concealer eller en læbestift i en lysebrun nuance, så de bliver blege.

Feminin

Feminin Hos Diane von Furstenberg i New York var looket feminint med lyserøde læber og mørke øjne.
Sådan får du looket:
1) Gør din hud strålende med en fugtende foundation eller mineralpudder, og fjern ujævnheder med en concealer. Tegn en streg ved den nederste vippekant med en sort blyant eyeliner. Undgå at lægge eyeliner under den midterste del af den nederste vippekant. Derved undgår du, at dine øjne synes mindre. Læg herefter en streg ved den øverste vippekant.
2) Kom en lys gråbrun øjenskygge på øjenlåget med en blød pensel. Lad farven stoppe cirka midt imellem globelinjen og øjenbrynet, og lad den følge øjenbrynets form.
3) Brug en lille spids pensel til at lægge en mørkebrun øjenskygge langs de nederste vipper, hvor der ikke er eyeliner. Tegn lidt ind over kanterne, så overgangene mellem eyeliner og øjenskygge bliver bløde.
4) Med en større pensel lægger du nu den mørke øjenskygge på øjenlåget. Lad farven slutte lige over globelinjen, og blend den sammen med den gråbrune nuance. Overgangen må gerne være synlig, men skal ikke være kantet. Læg herefter et enkelt lag mascara på de øverste vipper.
5) Kom hindbærfarvet blush på dine kinder, og slut af med at duppe dine læber med en lyserød læbestift, og kom en gennemsigtig lipgloss over. ### Sexet

Sexet I Milano er stilen altid sexet. Dsquared2 viste forførende røde læber, sort eyeliner og markerede bryn.
Sådan får du looket:
1) Din hud skal være mat, så børst din hud med en pudder i samme nuance som din hud. Tegn med en sort eyeliner langs den øverste vippekant. Brug en flydende, så stregen bliver skarp og grafisk.
2) Giv ekstra liv og lys til dine øjne ved at lægge en lys sølvfarvet øjenskygge let på øjenlåget. Brug en stor blød øjenskygge pensel, så dine øjne kun lige får et strejf af farven. Du kan også i stedet komme en smule vaseline på øjenlåget. Det giver samme våde, skinnende og sexede effekt. Læg to lag sort mascara på de øverste vipper.
3) Vælg en gyldenbrun blush eller solpudder, og børst den på lige under og på dine kindben så de fremhæves.
4) Fugt dine læber, og tør dem af med en serviet, så der ikke sidder overskydende fedt på overfladen. Definer dine læbers form med en lipliner. Sørg for at spidsen er blød, så dine læber får bløde kanter. Start ved amorbuen, og arbejd dig udad med korte strøg.
5) Påfør din læbestift med en pensel ved nærmest at trykke farven ind i læberne. En lille flad øjenskyggepensel giver en bedre dækning end en læbepensel. Dup læberne med en serviet og gentag proceduren.

Mere om Makeup? Få Costumes nyhedsbrev