Viral makeuptrend med over 264 millioner visninger er overraskende nem at kopiere

Hailey Bieber er kvinden bag internettets seneste makeupbesættelse, som både er superklædelig og overraskende nem at lægge.

Hailey Bieber er efterhånden ophavskvinde til en del virale skønhedshits – både indenfor makeup og negle. Hailey Bieber er derfor værd at holde øje med, hvis du trænger til en ny makeupinspiration, da hun både selv har skønhedsmærket Rhode, ligesom at hendes dygtige makeupartist Mary Phillips ofte hjælper Hailey med nye makeuplook, som hypigt deles på modellens egne sociale medier.

Nu står Hailey Bieber endnu en gang bag en ny makeuptrend, som er blevet til i forbindelse med lanceringen af et ny Rhode-produkt ved navn Strawberry glaze peptide lip treatment. Til denne lancering viste Hailey Bieber et makeuplook, som siden er blevet døbt strawberry makeup og som i skrivende stund har over 264,5 millioner visninger, hvis du på TikTok søger på hashtagget #strawberrymakeup.

Strawberry makeup er kort fortalt bare brugen af en cremet jordbærrød farve på kinder og næseryg. Det giver et dejligt friskt og solkysset look, som havde du lige været ude i den sidste sensommer-sol. Looket er derfor utroligt simpelt at gøre efter, hvilket måske er grunden bag dets store popularitet, da stort set alle kan være med på trenden. Alt det kræver er en cremet blush eller et glinsende læbeprodukt og lidt fingerfærdighed.

Sådan lægger du strawberry makeup

Basen
For at sikre dig det bedste og mest dewy resultat, skal du have styr på din makeup-base. Det vil sige, at huden skal være godt fugtet, og du kan eventuelt hjælpe gløden på vej med en fugtende primer med lidt perlemorglans i.

solkyssede kinder og næseryg
Dernæst skal der duppes blush på kinder og næseryg. Du vælger selv, om farven skal komme fra en cremeblush, blank læbestift eller en farvet læbepomade, da alle tre vil give det cremede look. Det eneste du ikke kan bruge, er matte produkter, da vi med dette look stiler efter så meget fugt og glans som muligt.

Fregner
Vil du gå hele vejen, kan du supplere de jordbærrøde kinder med et par velplacerede, påtegnede falske fregner.

Fregnerne giver det sidste prik over i’et, men kan godt undværes, hvis tiden er knap. Men har du mod på at tegne fregnerne på, skal du bruge en flydende brun eyeliner eller en brun brynpen.

Dernæst skal du tegne de små prikker på. Sørg for at blende hver prik godt ud med din finger, sådan at du får et naturligt fregne-resultat. Du bestemmer selv, hvor mange – eller få – fregner der skal indgå i din strawberry makeup.