Margot Robbies skønhedstips
© Wenn.com

Margot Robbies bedste skønhedstip

En makeupartist delte et bizart skønhedstrick med den 27-årige skuespiller, som vi aldrig havde hørt om før. Få Margot Robbies beautyhemmelighed her

Billederne til Calvin Kleins duft Deep euphoria er din kampagnedebut. Hvordan er det at se dem?

“Lidt surrealistisk. Det er ligesom at lave film – det er svært at forestille sig, at det, du laver, bliver set og anmeldt af tusindvis af mennesker lang tid efter. Men jeg er virkelig glad for billederne. Jeg har ventet på det rette mærke at lave kampagne for. Calvin Klein er klassisk, provokerende og sofistikeret på samme tid, og det kan jeg godt identificere mig med.

Jeg vælger altid en duft til den karakter, jeg arbejder på, fordi det hjælper mig med at komme ind i rollen. Jeg valgte Deep euphoria som duft til min rolle som femme fatale i en futuristisk verden. Så parfumen minder mig om arbejdet med filmen og omvendt.”

Hvad er dit bedste skønhedstrick?

“En makeupartist har engang lært mig at tegne fregner med en øjenbrynsblyant oven på din foundation, pudder og bronzer. På den måde ser det ikke ud, som om du har så meget makeup på. Et andet godt trick er at bruge en ren tandbørste til at rede lidt pudder ind i din hårgrænse, så du undgår en tydelig linje mellem foundation og hår.”

Hvad er dine favorit-skønhedsprodukter?

“Lige nu er jeg ret vild med 111Skin, som er et engelsk mærke, der laver nogle fantastiske sheet masks. Normalt er den slags masker lavet af et tyndt stykke papir, men maskerne fra 111Skin er lavet af en slags gelé. Jeg opbevarer dem i køleskabet, så de er kolde at tage på, og de gør virkelig underværker, specielt hvis du i en periode mangler søvn. Da jeg flyver meget, er jeg også glad for at holde min hud hydreret med face mists. Min favorit er fra Caudalie, den frisker op øjeblikkeligt. Det australske mærke Aésop er også et af mine favoritter – de laver skønne renseprodukter.”

Hvordan holder du dig i form?

“Mine træningsrutiner afhænger meget af mit arbejde. Det var et krav til min rolle i Suicide Squad, at jeg i seks måneder op til optagelserne fulgte et benhårdt trænings–forløb, hvor jeg næsten ikke lavede andet. Derudover trænede jeg hver dag under selve optagelserne. Det var fedt, men efter et helt år med intensiv daglig træning var jeg ved at brække mig ved tanken om at nærme mig et fitnesscenter eller en håndvægt igen. Det er et lille år siden nu, og jeg har nærmest ikke trænet siden.”

ALT DET DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF