Mathielde Algreen: Min rutine
© Maria Thornfeldt

Modellen: Denne neglelak er så flot til sommerbrun hud

Mathielde Algreen, tv-tilrettelægger og model, deler sine bedste skønhedstips

Dagen begynder med tørbørstning af hele kroppen og afsluttes med rigeligt fugt. Vi har besøgt den 28-årige tv-tilrettelægger og model Mathielde Algreen til en snak om hendes skønhedsvaner.

Nævn en skøn hverdagshelt?

“Weledas Skin food. Det er den første creme, som har givet mig nok fugt, og jeg elsker dens glinsende skær på huden. Jeg er også glad for Pestle and Mortars Pure hyaluronic serum, fordi den nærmest dræber tørhedsrynker.”

Hvordan holder du dig sund?

“Jeg drikker rigtigt meget vand, spiser vitaminer og en teske manukahonning hver dag. Honningen giver færre sygedage, fordi den indeholder et stof, der hedder MGO, som virker antibakterielt i kroppen. Jeg træner desuden TRX, løb og yoga tre til fem gange om ugen, men jeg går meget op i at mærke efter, og føler jeg mig træt, tager jeg en slapper i stedet for at piske mig selv.”

Hvad hjælper, når håret driller?

“Det gør det heldigvis ikke længere, nu hvor jeg har fundet en god hårrutine. Jeg vasker det hver anden dag og bruger altid balsam, som jeg lader virke i mindst fem minutter, imens jeg reder håret med en bredtandet kam. Bagefter lufttørrer jeg håret, og jeg kunne aldrig finde på at bruge en føntørrer eller at børste det, når det er tørt, fordi det bliver dødssygt at se på. Hver tredje måned bliver de tørre spidser trimmet hos Mike fra Mugshot. Han er verdens bedste til krøller.”

Hvad er det bedste skønhedsråd, du har fået?

“Fra de fleste makeupartister har jeg sjovt nok fået det råd at bruge så lidt produkt som muligt. Derfor fokuserer jeg mest på huden, men bruger altid bryngelé og bukker vipperne. Skal jeg ud, lægger jeg Tromborgs cremefarve i Misty brown på kindben og øjenlåg.”

Mathielde Algreen: Min skønhedsrutine

Mathielde går ikke i seng uden et fugtende sprøjt fra en ansigtsmist.

© Maria Thornfeldt

Hvad er det ultimative sommerprodukt?

“Essies orangerøde neglelak Meet me at sunset er så flot til sommerbrun hud og guldsmykker.”

Hvordan plejer du din krop?

“Jeg har lidt cellulite-angst, så hver morgen, inden jeg går i bad, børster jeg kroppen med tørbørsten fra Karmameju, og jeg synes, at jeg kan se, at det virker. Jeg smører også altid min krop ind i olie morgen og aften.”

Hvad har du altid i din taske?

“Vand, Skinfood og smørblød læbepomade fra Nuxe med honningsmag.”