© Pernille Ringsing

Modellens trick til at se frisk ud på 5 minutter

Christine Sofie, model og skuespiller, deler sit bedste råd til at snyde sig til et friskt udseende, hvis hun er kommet sent hjem natten før

Den 27-årige model og skuespiller Christine Sofie ved, hvordan du på fem minutter kommer til at se frisk ud, og går ikke på kompromis med sine bryn.

Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke undvære i hverdagen?

Læbebalsam med papaya fra Dr. PawPaw, min makeupfjerner fra Chanel, der fjerner al øjenmakeup med kun et par enkelte blide strøg og fugter med plejende olie, og The moisturizing gel creme fra La Mer. Mine porer stopper hurtigt til, hvis jeg bruger en for fed eller olieret creme til hverdag, og La Mers er bare den bedste på markedet, fordi den fugter og reparerer huden.”

Hvad er din bedste skønhedsanbefaling?

“Der er mange.Rodins ansigtsolie med lavendel, som også kan bruges i hårspidserne, eller den budgetvenlige Jet lag face mask fra Summer Fridays, som jeg smører i ansigtet, inden jeg går i seng.”

Hvad gør du for at se frisk ud om morgenen?

“Er jeg kommet sent hjem natten før og skal se frisk ud på fem minutter, bruger jeg en øjenvippebukker fra Shu Uemura og enlys eyeliner fra Chanel til de våde kanter i øjet. Man kan også med fordel lægge en smule læbestift i en frisk, let pink eller bærfarvet nuance og til slut duppe lidt highlighter ved kindben, amorbue og over øjets globelinje.

Har du et godt skønhedsråd?

“Lad aldrig nogen plukke dine bryn ud af facon. Bryn er smukkest, når de får lov til at leve deres eget liv, og det kan tage år at få dem til at vokse ud igen, når skaden først er sket.”

Til fest bruger Christine Sofie læbestift og en highlighter fra Rms Beauty, og en sjælden gang brun mascara – det giver et mindre hårdt udtryk end sort.

© Pernille Ringsing

Har du et godt tip til, når huden driller?

“Hvis min hud slår ud, bruger jeg Drying lotion og special healing powder, når jeg bliver fedtet i T-zonen. Begge er fra Mario Badescu.”

Hvad kan man altid finde i din taske?

Face mist med aloe vera og urter fra Mario Badescu og Le Baume fra Féret, som er
en fugtgivende balsam til ansigt, læber og hænder.”

Gør du noget særligt for dit hår?

“Når jeg arbejder meget, kan det ikke undgås, at håret bliver vasket oftere end normalt, så hvis jeg får lidt tør hovedbund, bruger jeg Peppermint shampoo fra Malin Goetz eller en plejende shampoo fra Aesop. Og så kan jeg anbefale at finde en god frisør. De er kernen til de evigt gode hårdage. I New York bliver jeg altid klippet af Louis Angelo. Han er intet mindre end fantastisk.”