Mød sommerens mest populære neglelak
© Victor Jones

Mød sommerens mest populære neglelak

Solbrune hænder, spinkle smykker og smukke negle. Bliv klar til sommeren med sæsonens mest eftertragtede neglelak, der tilmed ligger i den billige ende

Sommeren byder på massevis af fine tendenser – vi kender allerede årets it-badedragt, sæsonens mest klædelige kjoletrend og dette års solbriller. Men hvad med neglene?

Nu er sommerens mest populære neglelak fundet, og det er Pinterest, der har været dommer. Ifølge den populære platform er søgninger Essie-neglelakken Topless & Barefoot steget med hele 796 procent.

Hvis man skal lade flertallet bestemme, skal sommerens negle dermed være afdæmpede, da lakken har en blød beige farve med lyserøde undertoner. Den diskrete nuance går godt til sæsonens sprælske tendenser, såsom farver, blomsterprint og mønstermiks, men neglelakken vil også være et oplagt valg for brude, da farven ligeledes er smuk i kombination med hvid.

Neglelakken kan købes på Essie.com til cirka 65 kroner. Brug den alene, i kombination med andre farver eller lav kreativ neglekunst. Se billeder til inspiration herunder.