philine
© philine roepstorff

Philine Roepstorff: "Disse produkter har gjort størst forskel for min hud"

Philine Roepstorff har delt med os, hvilke hudplejeprodukter hun ikke kan leve uden – et af produkterne har virket som magi på hendes hud, og gjort den fin, som aldrig før.

"Det er meget svært for mig at vælge mellem Masque Vivant og Masque VIP 02 fra Biologique Recherche. Det er uden tvivl de bedste masker, jeg har prøvet – og det er ikke 'bare' masker. Det er nogle af de produkter, der har gjort størst forskel for min hud - virkelig transformeret den og gjort min hud langt finere, end den har været før."

"Hvis jeg skal vælge én af dem, så tror jeg faktisk, at jeg ville gå med VIP 02. Den kan jeg bruge hver dag. Vivant bruger jeg, når jeg er slået ud eller har lidt problemer. Ofte blander jeg dem faktisk – eller bruger Vivant i T-zonen og VIP 02 i resten af ansigtet samt på hals og bryst. Jeg synes, alle burde prøve VIP 02, så du selv kan opleve den forskel, som den virkelig kan gøre."

"Hvis du lige skal opgradere din hudpleje, og din hud, inden en vigtig begivenhed - så brug dem her. Jeg er blevet afhængig af eye patches. Jeg bruger dem, hver gang jeg skal noget vigtigt - events, fotoshoots mm. De gør en kæmpe forskel."

"Jeg har altid været typen, der nærmest er ugenkendelig, når jeg vågner. Jeg er virkelig hævet og har virkelig trætte øjne – generelt er jeg ikke god om morgenen – men de her redder mig. De giver max fugt på meget kort tid. Jeg har dem på alt for mange steder – i kaffebaren, i bilen, ude om morgenen med min hund – men de er så gode, og de gør virkelig en stor forskel."