Populær webshop åbner nu et nyt skønhedsunivers

Du har måske allerede klikket forbi denne hjemmeside for at savle over deres lækre tøj og accessories, men i hele marts kan du også lægge eksklusive skønhedsprodukter i den digitale kurv.

Er der plads i budgettet, er Mytheresa.com stedet at klikke forbi, hvis du skal gøre dig et ekstra luksuriøst fund. Her finder du alt fra sko til jakker, smykker, sportstøj – og for en kort stund nu også skønhed.

Luksuswebshoppen har nemlig teamet op med et fransk skønhedsbrand, som blandt andet laver nogle af de bedste hårplejeprodukter, og i hele marts er der derfor mulighed for at shoppe skønhed og ikke mindst et særligt limited edition-tilbud på Mytheresa.com.

Den nye, online beauty pop up-shop lanceres i samarbejde med det franske mærke Sisley, som er kendt for både hudpleje, makeup, duftlys og senest hårpleje. Derfor vil du i hele marts måned kunne finde Sisleys mange produkter på Mytheresa.com samtidigt med, at du også kan forkæle dig selv med et særligt tilbud i form af en toilettaske fra mærket Fauré Le Page, som er pakket med Sisleys mest populære produkter.

Er du kun på udkig efter et enkelt produkt at forkæle dig selv med, har vi nedenfor fremhævet vores tre favoritter fra det franske luksusbrand.