Produktet, som giver glød på under 1 minut

Nem peeling, magi til håret og en digital detox til huden. Der er som altid en masse spændende nyheder på hylderne, og vi har haft travlt med at teste og finde frem til de bedste

© Anna Stokland / Stella McCartney
1 / 8

September byder ikke kun på nye spændende modetendenser, men også på en masse skønne nyheder. I denne måned har vi blandt andet fundet den fineste makeupkollektion, en opfriskende facemist og den blideste rens.

Psst ... Her er den simple hemmelighed bag smukt hår

2 / 8

Det lyder vildt, og det er det sådan set også. Stem cellular exfoliating peel spray fra Juice Beauty er, som navnet afslører, en peeling på spray. På bare ét minut visker den de døde hudceller væk og giver dig gløden tilbage. Luk øjne og mund, spray den jævnt over hele ansigtet, og tæl til 10. Massér den herefter ind i huden, og skyl efter med varmt vand. Forskellen er tydelig og ses med det samme. Din hud bliver mere klar og jævn at se på og kan konkurrere med en babynumse på blødhed. Brug den et par gange om ugen, og glem ikke solcremen dagen derpå.

Stem cellular exfoliating peel spray, Juice Beauty 325 kr. (forhandles i Magasin)

Hokuspokus
3 / 8

Hokuspokus

På trods af at de fleste af os er indehavere af fint skandinavisk hår vågner mange alligevel op med en manke som en løve, der nemmest tæmmes med en hårvask. Det er en skam, når man ved, at håret har bedst af kun at blive vasket tre gange om ugen. Tørshampoo kan tage det fedtede fra pandehår og hovedbund, men indtil nu er vi mange, der har manglet et produkt, som gør resten af håret lige så blødt og velduftende som efter en hårvask. Her vil Shampure thermal dry conditioner fra Aveda være din redning. Spray den fra midt på håret og helt ud til spidserne, og style derefter håret, som du normalt ville gøre det.

Shampure thermal dry conditioner, Aveda hos lookfantastic.dk 229 kr.(før: 330 kr.)

Digital detox
4 / 8

Digital detox

Bruger du en hel del af døgnets vågne timer foran computeren, kan du måske også nikke genkendende til en hud, der af og til føles både irriteret, tør og i ubalance. Amly laver de skønneste face mist, og den nyeste er Digital detox, der beskytter din hud og holder den i balance selv efter mange timer foran skærmen. Den fugter, giver huden et skud energi og tager på samme tid kampen op mod stress og forurening, der er kilde til de skadelige frie radikaler. Uden tvivl et must for alle skærmtrolde.

Digital detox, Amly hos Barnholdts.dk 445 kr.

Blid rens
5 / 8

Blid rens

Micellar water har efterhånden fået en plads i hjertet hos de fleste. Det er en nem og skånsom måde at rense din hud på, og selvom mange faktisk bruger det som en ekstra rensning efter vask, er det slet ikke nødvendigt. Den kan sagtens fjerne makeup og rense din hud, uden at du behøver at bruge andre produkter. Er du også en af de mange, som døjer med en sensitiv hud, er A-dermas nye micellar water lidt af et fund. Den er skabt til en sart hud, og ud over at rense huden virker den også beroligende og reparerende, og så forbedrer den hudens fugtniveau.

Micellar water cleansing and hydrating, A-Derma hos Webapoteket.dk 119,5 kr.

Boost gløden
6 / 8

Boost gløden

Rosapene radiance serum fra Trilogy dufter ikke bare himmelsk – den gør også underværker for huden. Serummet indeholder havalger, der gør huden mere fast og strålende, Aloe Vera, som køler og beroliger, samt Rosapene, der er en skøn blanding af olier fra hyben-, tranebær-, acai- og tomatkerner proppet med antioxidanter. Serummet gør huden glattere at se på, og derfor er den ideel som base for makeup. Kom en dagcreme ovenpå, eller giv din hud al den næring, den kan drømme om, ved at bruge den oven på en ansigtsolie.

Rosapene radiance serum, Trilogy hos Magasin.dk 279 kr.

Olympia’s wonderland
7 / 8

Olympia’s wonderland

Olympia Le-Tan er kvinden bag de mest eventyrlige clutches, som til forveksling ligner antikke bøger, og som længe har været en favorit på den røde løber. Hendes univers er feminint og finurligt og pynter nu også på efterårets makeupkollektion hos Lancôme. Le-Tan har drysset sin magi på alt fra læbestifter og neglelakker til eyeliner, highlighter og Monsieur Big – Lancômes nyeste mascara. Alle farverne er fundet i Lancômes eget arkiv og har beholdt deres originale navn tilsat det årstal, de blev lanceret i. Min favorit er Palette D’Olympia, der udenpå ligner en af Olympia Le-Tans clutches, men indeni byder på både blush, øjenskygge og læbestift.

Rouge in love la palette d’olympia, Lancôme 590 kr.

En god beautysag
8 / 8

En god beautysag

For nylig blev vi introduceret til hollandske Marie-Stella-Maris, der har mere på hjerte end at skabe nogle virkelig lækre og pæne hudpleje- og homeprodukter baseret på naturlige ingredienser. Marie-Stella-Maris donerer et beløb fra hvert solgt produkt til at skabe adgang til rent drikkevand i blandt andet Bangladesh. Med andre ord er det en win-win-situation for din hud, din badeværelseshylde og kampen for rent drikkevand til alle.

Body scrub 295 kr., Hand cream 190 kr., Body oil 265 kr. Alt fra Marie-Stella-Maris hos Magasin.dk.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev