Rihanna hudpleje
© wenn.com

Rihanna overrasker med ny skønhedslancering

Tilbage i 2017 revolutionerede hun skønhedsbranchen med sin makeup Fenty Beauty, og nu vil stjernen indtage et helt nyt marked

Fenty Beauty står efterhånden som et stærkt brand i skønhedsbranchen. Ikke mindst fordi Rihanna, som er kvinden bag Fenty Beauty, var en af de første, der lancerede foundations til alle hudtoner. At det ikke var gjort før, kan virke besynderligt, men tilbage i 2017, var det langtfra normen, indtil Rihanna satte præcedens for resten af branchen med sin kollektion af foundations i 50 forskellige nuancer. Siden da har Rihanna skabt flere fine makeupprodukter med ditto sjove og peronlige navne som Killawatt og Diamond bomb, og nu ser det ud til, at hun er klar til at erobre et nyt marked.

Hud a la Rihanna

Sidste år kunne flere amerikanske medier rapportere om, at Rihanna havde søgt om patent på navnet Fenty Skin, hvilket indikerer, at Rihanna vil lancere hudpleje. Nu er rygtet endelig bekræftet i et nyt interview med British Vogue, hvor Rihanna sagde følgende om det kommende kapitel i Fenty-imperiet:

”Hudpleje er sandheden. Enten virker det, eller også gør det ikke. Der er ikke nogen måde at snyde på.”

Hvilke produkter vi kommer til at se fra Fenty Skin er stadig uvist, da der endnu ikke er sat en dato for lanceringen. Men er du fan af makeuppen, er det værd at holde øje med Rihannas egen Instagram-profil @Badgirlriri, da hun ligesom ved forrige lanceringer, helt sikkert vil løfte sløret herfra.

Vi håber på nogle produkter, der har samme intuitive og nytænkende tilgang til skønhed, som den Rihanna har vist med sin makeup, hvor vi er vilde med hendes opfindsomme blottingpaper-rulle og højpigmenterede Match Stix-highlightere.