Røde beautyprodukter
© Frederiks Lindstrøm

Røde beautyfund til en nat i byen

Drømmer du om at blive en forførende fransk femme fatale? Vi hylder verdens mest sexede nuance med indbydende produkter til en nat i byen

Rød er vinterens hotteste farve. Vi hylder verdens mest sexede nuance med indbydende produkter til en nat i byen a la en forførende fransk femme fatale.

Shop med i galleriet herunder.

Klassisk klædelig

Røde beautyprodukter

Enhver basisgarderobe bør indeholde en rød neglelak, og jeg er endnu ikke stødt på et mærke, der laver dem bedre end Dior. Lakken har en geléagtig overflade, børsten er fool-proof, og holdbarheden eminent.

Rouge dior vernis i 954 red glove, Dior hos Matas.dk 200 kr.

Vippevolumen

Røde beautyprodukter

I 1939 lancerede Helena Rubinstein den første vandfaste mascara, og siden er der kommet flere til. Dronningen af vipper forkæler os nu med en mascara, som ikke bare giver volumen, men som også plejer øjenvipperne med keratin og ceramider. Mine vipper både syner og føles sundere.

Lash queen wonder blacks mascara i 001 blacks, Helena Rubinstein hos Matas.dk 275 kr.

Natten lang

Vinteren hos YSL byder også på røde nuancer. Min favorit er læbestiften i farven rhythm red. Konsistensen er ultrablød, og læbestiften bliver, hvor den skal, hele aftenen – og lidt af natten med også.

Rouge pur couture i 73 rhythm red, YSL hos Shop.cph.dk 265 kr

Glossy noter

Røde beautyprodukter

Estée Lauders bestseller-duft Modern muse fås nu i en sexet nyfor- tolkning med masser af kant. Duften er mere rå end hidtil, og det gælder også flakonen. Jeg g jorde et ihærdigt forsøg, men duften kan absolut ikke danses af.

Modern muse le rouge gloss, Estée Lauder 600 kr.

Dobbelt op

Røde beautyprodukter

L’Oréals Revitalift laser double care er en dagcreme, som skal bruges efter serum. De aktive ingredienser Cg-vitamin og poxylane kommer fra hver sin beholder, men blandes, når du trykker cremen ud i hånden. Miks dem grundigt, inden du påfører cremen i hele ansigtet. Mit spejlbillede er blevet friskere og mere ungdommeligt at se på, så jeg blander videre.

Revitalift laser double care, L’Oréal Paris hos Boots.com 250 kr.

MERE FRA COSTUME