Parfume fra Rudolph Care svanemærket og cosmos certificeret
© Rudolph Care

Rudolph Care lancerer stor verdensnyhed

Denne nyhed har været længe undervejs, men nu er Rudolph Care endelig klar til at løfte sløret for produktet, der er den første af sin slags

Både danske og udenlandske kvinder elsker Rudolph Care for deres fine emballager og plejende produkter, der byder på både naturlige og økologiske ingredienser.

Og i dag præsenterer det populære skønhedsmærke en meget velduftende og længe ventet nyhed.

Psst ... Sådan skal du ikke bruge olier

Rudolph Care har netop lanceret deres første parfume under navnet Signature Notes, som er den første Svanemærkede og Cosmos certificeret duft i verden.

Det vil sige, at der tages mest muligt hensyn til miljøet under produktion, og samtidig er parfumen fri for de 26 deklarationspligtige allergene parfumestoffer.

De nye dufte fra Rudolph Care.

Ifølge grundlægger Andrea Elisabeth Rudolph er Signature Notes sammensat af de samme naturlige duftnoter, som også blev brugt tilbage i 2009, da Rudolph Care lancerede deres første produkt. Denne duftblanding er siden blev kendetegnet for Rudolph Care, og ifølge Andrea Elisabeth Rudolph er den både feminin, varm og underspillet.

Vi glæder os til at forkæle sind og krop med denne velduftende verdensnyhed, som er tilgængelig fra i dag af på Rudolphcare.dk.