Sådan bekæmper du voksen akne

Selvom akne ofte forbindes med teenagehud, forsvinder urenhederne desværre ikke den dag, du fylder 20 år. Her får du 4 produkter mod voksen akne, der virker

© Anna Stokland / Isabel Marant SS17
1 / 4

Selvom akne oftest forbindes med teenagehud, forsvinder hudplagen desværre ikke den dag, du fylder 20 år. For manges vedkommende fortsætter akne langt op i tyverne, og det kan være udfordrende at få bugt med urenhederne en gang for alle.

Heldigvis er der udviklet flere produkter til formålet, og vi har udvalgt tre løsninger, der virker – den pebrede, den på mellemprisniveau og den prisvenlige.

Den dyre version
2 / 4

Den dyre version

Académie Derm acte gentle soap-free foaming gel ph5

Rensegelen fra Académie minimerer urenheder og talgproduktion uden at udtørre huden. Brug den til at fjerne din makeup om aftenen, så er din hud helt ren og klar til at tage imod det næste produkt.

223 kr. hos Académie

Académie Derm acte purifying fluid

Efterfølgende skal du bruge endnu et produkt fra samme serie. Det effektive serum er målrettet akne og olieret hud, og har både antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, der sørger for at reducere og absorbere overskydende sebum, udbedre og angribe urenheder og forebygge, at der kommer nye af slagsen.

468 kr. hos Académie

Den på mellemprisniveau
3 / 4

Den på mellemprisniveau

Lactoclear Active cream

Det kan også være en god idé at bekæmpe akne ved hjælp af mælkesyrebakterier, som også har en beroligende og anti-inflammatorisk virkning på urenhederne. I ansigtscremen Active cream finder du den naturlige og aktive ingrediens Lactopad, som stammer fra mælkesyrebakterieteknologien.

Cremen neutraliserer urenheder og reducerer nye udbrud, samtidig med, at huden plejes med både vitamin e og vitamin b5.

349 kr. hos Lactoclear

Den prisvenlige version
4 / 4

Den prisvenlige version

Green People Light day moisturiser neutral

Hvis du døjer med akne, kan du med fordel bruge Green Peoples parfumefri dagcreme, der genskaber hudens balance og forebygger urenheder.

Ligesom produkterne fra Académie, reducerer dagcremen sebumproduktionen og har anti-inflammatoriske egenskaber på grund af ingredienser som kamille, der lindrer irriteret hud.

145 kr. hos Green People

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev