Friske øjne og frisk hud få det med Costume x Goodiebox
© Anna Stokland

Sådan bliver du straks friskere at se på

Har du også problemer med mørke rande, rød hud og urenheder? Det er heldigvis udfordringer, som kan løses med tre simple og effektive hjælpemidler

Synes du heller ikke, at det er sjovt at vågne op med mørke hævede rande, en træt hud og rødmossede kinder?

Det er desværre ofte det syn, der møder en i spejlet efter en travl uge med for lidt søvn. Heldigvis kan det afhjælpes med de rette hjælpemidler, og du får vores tre ultimative redningsprodukter her.

Hævede mørke rande

Når øjenomgivelserne er mørke og hævede, tyer vi på Costume-redaktionen til en opstrammende øjenmaske, og her er Murads Eye lift firming treatment en favorit.

Først smøres den opstrammende øjencreme på, og derefter skal du lægge de medfølgende papirmasker over cremen. Lad det sidde i 10 til 15 minutter og derefter vil du straks have friskere øjenomgivelser.

Vil du have ekstra effekt, er det en god idé at opbevare øjencremen i køleskabet, da kulden både vil opfriske og dæmpe hævelsen yderligere.

Eye lift firming treatment, Murad

Træt hud

Ser huden trist og grå ud, skyldes det ofte, at der sidder et lag døde hudceller, som skal renses væk, så du igen kan få smuk og frisk hud. Det gøres nemmest ved en eksfoliering, og vælger du et produkt med enzymer og blide skrubbekorn, får huden en tiltrængt dybderens, der også mindsker chancen for tilstoppede porer og urenheder.

En af vores favoritter er den eksfolierende maske fra Aurelia, der føles som en lækker tyk balm på huden. Efter kun fem minutter med masken på har du den blødeste hud med en smuk glød.

Refine & Polish miracle balm, Aurelia

Manglende fugt

En af de udfordringer, som de fleste står over for om vinteren, er følelsen af en tør og irriteret hud. Tørheden skyldes både den bidende frost udenfor, men også den kunstigt opvarmede luft indenfor. Derfor gælder det om at alliere sig med de produkter, som giver huden ekstra fugt, og her kommer Bioeffects anerkendte egf-serum ind i billedet. Med kun syv ingredienser fugter serummet huden i dybden, udglatter de begyndende linjer og dulmer inflammatorisk og rødmende hud.

Det sker blandt andet ved hjælp af det banebrydende indhold af egf-vækstfaktorer, som stimulerer cellefornyelsen og sætter gang i produktionen af kollagen, så huden både ser yngre og friskere ud.

Egf-serummet er nogle dyrebare dråber, som heldigvis er meget drøje i brug og enormt effektive, hvorfor kvinder verden over ikke kan få armene ned over virkningen.

Egf serum, Bioeffect

Vil du også gerne give dig selv og din hud din ultimative forkælelse, kan du lige nu få vores tre redningsprodukter sammen med ni andre skønne hverdagshelte i en ganske særlig Goodiebox med Costume-redaktionens 12 favoritter.

Costume x Goodiebox indholder 12 produkter og byder blandt andet på en fugtende sheetmask, en innovativ ansigtscreme fra danske Beaute Pacifique, vores favoritmascara, den perfekte concealer til mørke rande, og Tromborgs makeuppen, som definerer øjne og kindben.

Fælles for boksens 12 produkter er, at de alle er vores personlige hverdagshelte. Og vi har helt exceptionelt fået lov at tilbyde skønhedsprodukterne til en fjerdedel af prisen i håbet om, at de også vil bringe glæde hos dig og dine.

Costumes Goodiebox har en samlet værdi af 1.668 kroner, men kan blive din for 399 kroner på Goodiebox.dk/Costume.