Øjenbryn | Sådan får du fyldige øjenbryn
© Anna Stokland / Thakoon SS17

Sådan får du fyldige bryn (igen)

Er du kommet til at plukke dine øjenbryn lidt for heftigt, eller er du ked af brynenes form? Få flotte og fyldige bryn med tre simple tips

Markante øjenbryn har længe været en dominerende tendens, og lige siden Cara Delevingne dukkede op på modescenen, har bryn-misundelsen ingen ende ville tage.

Stiler du efter lige så markante øjenbryn som Cara, men ikke er genetisk velsignet med samme mængde brynhår, kan det dog være svært at opnå samme fyldige resultat. Men det betyder ikke, at du skal give op. Der findes nemlig flere produkter og gode råd, som kan give dig en del mere fylde og form på brynene uanset udgangspunktet.

Psst ... Her er 5 teknikker, som gør det lettere at skabe de perfekte bryn.

Mere fyldige øjenbryn

Der findes snart en del serummer, som kan øge din øjenbrynsfylde ved at styrke brynhårene og få dem til at vokse frem igen. Dog kan sådanne serummer ikke få hår til at vokse frem, som aldrig har været der, men hvis du engang har overplukket dine bryn, er dette serum løsningen.

Eyebrow renewing serum, M2 Beauté 1.040 kr.

Ny form

Alle øjenbryn har deres egen unikke form og groretning, men er du ked af, at dine øjenbryn eksempelvis vokser på langs i stedet for at vokse opad, kan dette ændres. Det kræver dog lidt omhyggelighed og tålmodighed, fordi du hver dag skal rede dine bryn i den retning, du ønsker de skal vokse, og helst flere gange om dagen.

Tag en ren mascarabørste, og red eksempelvis brynene opad. Gentag dette så mange gange som muligt dagligt, og så skulle du gerne se resultater efter et par måneder, fordi brynene vil vænne sig til at vokse mere i den retning, du har manipuleret dem til.

Sundere øjenbryn

Det vil tynde ud i hårene, hvis hårsækkene ikke har optimale forhold at danne hår i. Det gælder både for håret på hovedet, øjenvipper og bryn. Derfor er det vigtigt, at du får renset makeuppen af brynene, hvilket mange har tendens til at glemme.

Husk derfor at få kørt vatrondellen med makeupfjerrner hen over brynene, og giv dem gerne noget brynpleje bagefter. Ligeledes kan det være en god idé at holde øjenbrynene makeupfri indimellem, hvis du farver dem ofte.

MERE FRA COSTUME