Lange øjenvipper: Sådan får du lange vipper
© Wenn.com

Sådan får du lange øjenvipper

Drømmer du om lange Bambi-vipper? Prøv fem enkle råd, der hverken kræver mange forskellige remedier eller en ventetid på flere måneder

Lange øjenvipper er desværre ikke alle forundt, men heldigvis findes der flere forskellige metoder til at få længere vipper – både falske og naturlige.

Få et overblik over fem ting, du kan prøve allerede i dag.

1. Påfør mascaraen på toppen

I jagten på lange vipper er der mange, som påfører mere mascara end nødvendigt, hvilket ofte ender med klumper og alt for mørke vipper.

Prøv i stedet at påføre mascara på oversiden af vipperne først, for derefter at bruge mascaraen som du plejer – det gør en verden til forskel.

2. Varm din vippebukker

Tag din føntørrer, og varm din vippebukker i 15 sekunder, inden du bruger den. Varmen gør, at dine vipper vil se ekstra fyldige ud.

3. Falske (men naturlige) vipper

Tanken om falske øjenvipper leder tankerne hen på et meget unaturligt udseende, men hvis du vælger en så naturlig variation som muligt, kan det sagtens se strålende ud. Du kan med fordel købe vipperne individuelt og påføre dem dér, hvor du gerne vil have ekstra længde.

30 Lash, Mac hos Magasin.dk 115 kr.

4. Eyelash extensions

Du kan også vælge at få sat eyelash extensions på de øverste vipper, som både tilføjer volumen og længde til dine naturlige vipper. Det sparer dig også tid om morgenen, da du kan undlade både mascara og vippebukker.

Du vælger selv, hvor markant en påfyldning af vipper, du ønsker, og i gennemsnit skal du have en opfyldning hver tredje uge.

5. Serum

Er du villig til at vente nogle uger på at få beundringsværdigt lange øjenvipper, kan du prøve med en serum, som du påfører på vipperne uden mascara.

Du kan eksempelvis gøre det om aftenen, inden du går i seng, så serummet kan virke og stimulere vippernes vækst natten over.

Eyelash activating serum, M2 Beauté 990 kr.