Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kom de flossede negle til livs © Flair Magazine

Sådan får du stærke negle igen

Flossede og skrøbelige negle er desværre hverdag for mange kvinder, men med disse tre hjælpemidler får du let skønne negle igen

Kom de flossede negle til livs

Er der noget mere irriterende end umulige og flossede negle? Og lige meget, hvor flittigt du filer, klipper og lakerer dem med neglelak, er det ikke til at skjule de flossede kanter.

Heldigvis kan du komme problemet til livs med nogle simple tips, som ved daglig gentagelse vil gøre en stor forskel.

Psst ... Sådan fjerner du det gule skær fra neglene.

Negleolie til tørre negle
1 / 3

Negleolie til tørre negle

Negleolie er dit allerbedste middel i kampen imod flossende negle. Oftest er det nemlig tørhed, der giver så meget ballade. Med daglig påsmøring af en fugtende negleolie, vil du efter fire ugers tid kunne se og mærke en stor forskel.

Gør det derfor til en vane at smøre dine neglebånd ind i olie hver eneste aften, og gør det gerne endnu flere gange om dagen. Den daglige smørrelse vil give pæne og stærke negle igen.

Denne negleolie fra Cnd styrker neglens indhold af keratin og fugter ved hjælp af jojoba- og mandelolie.

RescueRxx, Cnd Essentials hos Magasin.dk 229 kr.

Giv dem ekstra styrke
2 / 3

Giv dem ekstra styrke

Har du både problemer med, at dine negle flosser og føles bløde og tynde, så kan du forstærke neglen med en beskyttende neglelak, som giver neglens overflade lidt mere at stå imod med.

Her vil eksempelvis Mavalas neglesæt bestående af to behandlende lakker, være en god hjælp. Den ene lak indeholder nylonfibre, som vil give et beskyttende gitter til dine negle, og den anden lak, der påføres bagefter, vil give en mere jævn overflade.

Husk at blive ved med at smøre dine neglebånd med olie, selvom du påfører diverse forstærkende neglelakker eller almindelige neglefarver.

Nail shield 1+2, Mavala hos Matas.dk 115 kr.

Hjælp neglene indefra
3 / 3

Hjælp neglene indefra

Du kan også bekæmpe problemet indefra med et kosttilskud. Dine negle har særligt brug for silica for at blive stærke igen.

Derfor kan du enten tage et silica-tilskud eller købe et sammensat kosttilskud, der både indeholder silica og andre fugtende ingredienser, som ikke bare vil gavne negle, men også hud og hår.

Her får du altså både bugt med de flossede negle samt smukkere hud og hår.

Silica plus, Matas 124 kr. // 3 in 1 beauty booster, Vitaviva 364 kr.

MERE FRA COSTUME