Sådan får du vipperne, du altid har drømt om

Hvis dine vipper er korte og slidte, men du ikke har lyst til at kaste dig ud i falske øjenvipper, er disse fire tips og produkter vejen frem

Smukke, tykke og lange øjenvipper © Anna Stokland / Givenchy SS17
1 / 5

Et par flotte vipper er nogle gange det eneste, man behøver, for at se både smuk og velplejet ud.

Desværre er det langt fra alle, som er født med misundelsesværdige, lange og tykke vipper, hvorfor mange tyr til falske vipper i weekenden eller den mere permanente løsning i form af lash extensions. Lash extensions kan være en dyr affære og er heller ikke den rette løsning for alle, da de permanent påsatte vipper kræver en del vedligeholdelse.

Derfor kan det være rart at kende til nogle af alle de mange andre råd og produkter, som vil gøre det langt lettere at få de smukke, lange vipper, du altid har drømt om.

Undgå slid
2 / 5

Undgå slid

Dine vipper bliver dagligt udsat for slid ved brug af både vippebukker, mascara, og makeupfjerner. Mange oplever, at der ryger en til tre vipper, når makeuppen skal fjernes. Sker det dagligt, er det pludseligt mange vipper, som må lade livet, hver gang du gnider øjnene med makeupfjerner og vatrondeller.

Derfor kan du med fordel lægge nogle mascara og vipperbukkefrie dage ind i kalenderen. Det vil også være en god idé at investere i en mild makeupfjerner, som ikke irriterer vipperne mere end højest nødvendigt.

Husk at være nænsom med vatrondellen, når du fjerner mascaraen. Det tager måske lidt længere tid, end når du med hurtige bevægelser gnider vatrondellen over øjnene, men den ekstra tid du bruger, vil redde mindst et par af dine vipper fra at blive hevet af.

Naturally gentle eye makeup remover, Clinique hos Magasin.dk 175 kr.

vippeserum fra Revitalash
3 / 5

Vippeserum

Har du endnu ikke prøvet et vippeserum, kan vi kun anbefale dig at prøve det. Et vippeserum er nemlig intet mindre end genialt og leverer den lovede effekt.

Efter fire til otte uger vil du få markant længere vipper, og nogle oplever også, at vipperne bliver mørkere og tykkere. Et vippeserum skal oftest påføres om aftenen og lægges langs de øverste vipperødder, uden at komme i kontakt med øjnene eller din hud, da det kan irritere. Serummet holder to til fire måneder og i denne periode, vil du have længere og smukkere vipper end nogensinde før.

Eyelash conditioner, Revitalash hos Beautycos.dk 749 kr. (før: 889 kr.)

Vippebooster
4 / 5

Vippebooster

Du kan også vælge at pleje vipperne med en vippebooster, som også kan bruges under din mascara, hvilket vil give mere effektfulde vipper.

Vippeboostere indeholder plejende ingredienser og vil ved dagligt brug gøre dine vipper mere slidstærke og længere, fordi de ikke vil blive lige så slidte i enderne.

Denne fra Embryolisse indeholder blandt andet biotin, og giver stærkere og smukkere vipper efter 28 dage. Du kan påføre vippeboosteren både morgen og aften, og den kan også bruges på dine bryn, hvis de mangler lidt pleje.

Lashes booster, Embryolisse hos Magasin.dk 425 kr.

Plejende mascara
5 / 5

Plejende mascara

Du kan også ty til en mascara med aktive og plejende ingredienser, hvilket giver vipperne mere end bare en kosmetisk effekt. Er du på udkig efter en plejende mascara, findes der heldigvis en del mærker, som har lanceret en hybrid imellem pleje og kosmetik.

Se flere plejende mascaraer her.

3 looks black nano mascara, M2 Beauté 340 kr.

MERE FRA COSTUME

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev