Sådan kommer du hurtigere igennem din skønhedsrutine
© iStock

Sådan kommer du hurtigere igennem din skønhedsrutine

Vi har samlet en række brugbare tips til dig, der gerne vil sove lidt længere og samtidig nå din beautyrutine om morgenen

VI har tidligere guidet dig til,hvordan du kan blive hurtigere klar om morgenen og dermed spare værdifulde minutter.

Nu udvider vi guiden og giver dig en række tips til, hvordan du kan komme hurtigere igennem din skønhedsrutine, hvis du har travlt, fordi du har snoozet din alarm et par gange for meget.

1. Læg makeuppungen frem aftenen før

Hvis du bor småt,og ikke har plads til at have dine makeupprodukter stående fremme, kan du lægge dem frem aftenen før. Så slipper du for at stå og lede efter dem om morgenen.

2. Gør din hud klar om aftenen

En anden ting, du med fordel kan gøre om aftenen, er at pleje din hud med serum, creme og olie. Dels sparer det dig tid om morgenen, men det gør også, at du vil vågne op med en endnu blødere hud, hvilket vil få din makeup til at syne pænere.

3. Føntør din hud

Trænger din tørre hud alligevel til lidt dagcreme, kan du bruge din føntørrer på lav varme, så du ikke skal vente på, at den tørrer, inden du kan lægge din foundation.

Vi har vist alle sammen prøvet at lægge foundation på for hurtigt og set, hvordan det kan give et klumpet resultat. Husk dog ikke at gøre føntørre huden for ofte, da det kan medføre tørhed.

4. Du kan nå langt med en god concealer

Generelt er det et godt tip at holde din makeup til et mininum, hvis du gerne vil komme hurtigst muligt igennem din skønhedsrutine. Her kan en god concealer gøre meget, da du kan bruge den til at skjule dine mørke rande under øjnene og urenheder. Du kan for eksempel prøve denne concealer, som bliver købt af otte piger hvert minut.

Og har du i øvrigt hørt om det nye superprodukt, der vil erstatte beautyblenderen?

5. Varm din vippebukker

Et par flotte vipper kan også gøre meget, og vil du gerne gøre dine vipper ekstra fyldige og Bambi-agtige, (uden at du skal bruge en evighed på det), kan du bruge din føntørrer (igen) til at varme din vippebukker i 15 sekunder, inden du bruger den.

6. Eyelash extensions

Du kan også søge til en endnu lettere, men dog lidt dyrere, løsning ved at få lavet eyelash extensions. På den måde kan du spare mascaraen helt væk.

7. Fyldig hestehale på 30 sekunder

Når du har travlt, ender du måske ofte med at lave en hurtig hestehale, der nemt kan blive kedelig og flad, fordi det skal gå tjept.

Men med dette smarte trick, kan du faktisk få en fyldig hestehalepå bare 30 sekunder!

8. Iskoldt håndklæde

Hvis du er et morgenfriskt menneske, der starter dagen med en løbetur eller en tur i træningscenteret, men ofte ender med et ansigt, der er knaldrødt efter du har trænet, kan du lægge et iskoldt håndklæde på halsen, det vil dulme rødmen.

Er du vild med skønhedstips, du kan komme hurtigt igennem? Så prøv disse 5-minutters skønhedsbehandlinger, der virker.

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG