Sådan redder du din hud fra kulden

De kolde temperaturer kalder på ekstra fugt for at holde huden blød og lækker. Vores bidragsyder giver sine skønneste tips til at holde huden smuk

Pleje efterår hud
1 / 4

Årstiden er præget af svingende temperaturer, regn, vind, men også solrige og næsten varme dage, og det er hårdt for især læber og hænder.

Det er ikke koldt nok til at tage vanter på, men når solen er væk, er luften kold, og som resultat kan huden på de udsatte hænder blive virkelig tørre og ru.

Pleje efterår hud
2 / 4

Hænderne

Denne håndcreme er baseret på plejende og essentielle olier, men er hurtigt absorberende, så man aldrig får den irriterende fedtede fornemmelse som en oliebaseret håndcreme plejer at efterlade.

Aromatic hand cream therapy, Sard hos Matas.dk 129 kr.

Pleje efterår hud
3 / 4

Læberne

Læberne er også særligt udsat i denne periode og det er et godt tidspunkt at begynde at smøre dem for at undgå tørre, stramme og sprukne læber.

Denne læbepomade virker reparerende og forebyggende på tørre/sprukne læber, og så er den så ren, at du sagtens (og anbefalelsesværdigt) kan bruge den til dine børn. Som et plus gør den hygiejniske indpakning den nem at have med i tasken, uden at der kommer snask i kanten.

Soft lip balm, Sard hos Matas.dk 109 kr.

Pleje efterår hud
4 / 4

Ansigtet

En god hovedregel er, at når temperaturen falder og vi tager overtøj på for at holde varmen, skal vi huske også at give huden “overtøj” på. Jeg anbefaler, at du bruger en-to dråber abrikoskerneolie fra Sard under din creme, eller blander den op med din creme, for at gøre den lidt federe.

Abrikoskerneolie har et højt naturligt indhold af A- og E-vitamin og så øger den talgproduktionen, hvilket er præcis hvad vi mangler om vinteren, for at gøre huden modstandsdygtig i kulden.

Abrikoskerneolie, Sard hos Matas.dk 119 kr.

Hvis du har brug for hjælp til hvordan du plejer din hud så godt som muligt, eller hvis du har ubalancer i din hud som jeg skal hjælpe dig med, kan du læse om min nyeste behandling her.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev