© Oslo Skin Lab

Skønhedsblogger tester: Virker kollagenpulver?

Kollagenpulver er den nye skønhedstrend, der kan give dig flottere og strammere hud. Skønhedsblogger, Silke Grane, har testet pulveret, og du kan læse hendes ærlige dom her

I dag er der stor fokus på lækker og sund hud i modebilledet, og hudens udseende kan faktisk også have indvirkning på dit velvære. Du har altså god grund til at rette opmærksomheden mod din hud og pleje den bedst muligt – og det bliver bestemt ikke mindre, i takt med du bliver ældre. Uanset om du er begyndt at kæmpe med rynker eller ej, er det nemlig en god idé både at pleje og forebygge, og her kommer The Solution™ ind i billedet. The Solution™ er nemlig et kollagenpulver, der øger elasticiteten og modstandskraften overfor dannelsen af rynker og linier.

Men virker det mon? Det har den danske skønhedsekspert og blogger, Silke Grane, testet for dig.

8 ugers test og hudscanning

Silke har i 8 uger testet kollagenpulveret The Solution™ for at vurdere, om det nu også har den hævdede effekt – som er at kunne øge både elasticiteten i huden og mindske dannelsen af rynker og fine linier. Hun kan efter testen nemt konkludere at hun ikke har tænkt sig at stoppe igen.

"Jeg er helt vild med tanken om, at produktet er så naturligt, hvilket jo er meget bedre end at udsætte huden for en masse kemikalier, siger hun om The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen".

Og det behøves heldigvis faktisk heller ikke at være så besværligt at pleje sin hud. Med kollagenpulveretThe Solution™, kan du nemlig pleje huden på hele kroppen, hvilket vil sige at du både behandler huden i ansigtet, på hals og hænder, og enda også appelsinhuden der måske har sniget sig ind på lårene. Og så er det jo pludseligt ret let at pleje sin hud.

© Oslo Skin Lab

Hvad kan du forvente af kollagenpulveret?

The Solution™ kollagenpulveret har en dokumenteret effekt, påvist igennem specialiseret forskning og flere solide studier, på både reduktionen af appelsinhud og rynker. Og én ting er disse studier, men hvordan har det reelt haft en effekt på en helt almindelig dansk kvinde?

Før Silke startede på The Solution™fik hun foretaget en hudscanning og fik målt alt fra rynkedybde, hudstruktur og pigmentpletter. Efter de otte uger på The Solution™ fik Silkeforetaget en opfølgende hudscanning, og resultaterne begejstrede skønhedseksperten, der ellers havde været en smule skeptisk inden forløbet. Ikke alene var hendes hud blevet 6 år yngre, hun havde også fået reduceret rynkedybden med 51% og generelt fået en glattere hudoverflade. Før og efter billederne fra scanningerne, siger det hele (de grønne linjer markerer de dybe rynker).

”Resultatet er klokkeklart. M**ine fornemmelser omkring at min hud har fået det bedre og at min makeup lægger sig flottere, var altså gode nok og nu kan jeg oprigtigt bekræfte, at The Solution™ i den grad virker!”

Det er dog værd at huske på, at resultaterne naturligvis er individuelle, og de vil blandt andet variere, efter hvor meget du allerede plejer din hud. The Solution™ bør indtages dagligt og kontinuerligt for at opnå bedst mulig effekt. En ekstra bonus er, at kollagenpulveret både forebygger og reparerer – det vil sige, at produktet både kan mindske de linjer, du måske allerede har fået øje på, men også sænke din huds aldringsproces fremover.

Sådan bruger du The Solution™

Det effektive kollagenpulver skal optages indefra, og dermed kan du nemt og enkelt bruge det i dine normale rutiner.The Solution™ består af 2,5 gram kollagenpulver – uden tilsætningstoffer, som du kan bruge, når du forkæler dit indre med en smoothie, cafe latte, lækker morgenmad eller helt enkelt et glas vand. Pulveret har hverken smag eller lugt og skal blot drysses ud. Samtidig er pakken så lille, at du sagtens kan gemme den i din taske eller tage den med på rejser

Køb kollagenpulver med 50% rabat

Som Costume-læser er du så heldig, at du lige nu kan købe The SolutionTM Anti-Wrinkle kollagen med rabat: Ved at bruge linket her får du helt automatisk hele 50% rabat på første pakke på medlemsskab.

Herefter får du alle fremtidige pakker på 30% rabat – en pris på 349,- månedligt.

En pakke indeholder 28 små poser (stickpacks) med dagsdoser af collagenpulveret – nok til 4 ugers brug.

Se endnu mere om The SolutionTM på facebook og instagram.