Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Ansigtsolie

Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtsolie

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtsolie

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Nuxe_ultimate-night-recovery-oil
1 / 4

NUXE - Ultimate Night Recovery Oil

Skal huden have et ekstra skud fugt om natten, er olien fra Nuxes nye økologiske linje med risekstrakt et virkelig godt bud.

TROMBORG-ANTI-STRESS-FACE-OIL-0002
2 / 4

TROMBORG - Face Oil Anti-Stress

Bare duften alene sætter sanserne i gang og med et par dråber af Tromborgs gyldne Face Oil Anti-stress masseret ind i ansigtshuden, får du virkelig smuk glød.

Rudolph-Care-Facial-Oil-Delight
3 / 4

RUDOLPH CARE - Facial Oil Delight

Er du glad for olier, men ikke for den fede fornemmelse på huden, findes der heldigvis lette alternativer, som Rudolph Cares Facial Oil Delight, der fugter uden at tynge.

Naturlig_ansigtsolie-gloed
4 / 4

NATURLIGOLIE - Økologisk Ansigtsolie – GLØD

Det nye danske mærke Naturligolie, har, som navnet også afslører, specialiseret sig i at lave lækre økologiske olier – og denne er særligt lavet til at give glød, når du smører de gyldne dråber i ansigtet, der blandt andet indeholder hybenkerne- og hindbærkerneolie.

Læs mere om produktet her

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev