Costume Skønhedsfavoritter: Bedste plejende hold

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin – Stem på dine favoritter her

14. september 2017 af Redaktionen

Bedste plejende hold

Ønsker du både pleje og styling, findes der heldigvis masser af gode produkter, der giver hold og fugt, uden at håret føles stift som candyfloss.

Konkurrencen er slut!


1. Universal Styling Cream - Björn Axén:

En god styling cream til håret, som både giver fugt, struktur og holder lokkerne på plads.

2. Styling Oil - HH Simonsen:

Multifunktionel olie der kan bruges i både vådt og tørt hår, og som nærer med arganolie, der plejer håret og giver en misundelsesværdig glans.

3. Wonder Balm - Percy & Reed:

Udover at håret dufter fantastisk efter brug af den fugtende balm, samles spidserne, håret får glans, og det tørre hår får nyt liv.

Sådan deltager du i konkurrencen

Fra 31. august til 12. oktober 2017 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodie bag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costumes Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin eller 4 x 1 gavekort på 2.500 kroner til Magasin.

Vi trækker i alt 14 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 12.oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Konkurrencen er slut!

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, skønhedsekspert og blogger og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

Konkurrencen er slut!

Måske er du interesseret i ...

Seneste