Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Collagen

Costume Skønhedsfavoritter: Collagen

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Collagen

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

New-Nordic_SkinCare-collagenFiller
1 / 3

NEW NORDIC - Skin Care™ Collagen Filler

Fugt indefra med fire tabletter dagligt, hvor du blandt andet får hjælp fra granatæble og C-vitamin, som hjælper til at vedligeholde hudens collagen-niveau.

OSLO-SKIN-LAB_solution
2 / 3

OSLO SKIN LAB® - The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen

En spændstig hud kommer blandt andet med et højt indhold af collagen, hvorfor flere og flere er blevet glade for at tilføre den daglige kost et tilskud collagen. Oslo Skin Lab byder på et nemt og praktisk tilskud, da pulveret uden smag kan blandes i alt fra vand til den varme kaffe.

PUORI_CP1
3 / 3

PUORI - CP1 - Ren kollagen

Pulveret fra Puori er med til at fremme dit naturlige indhold af collagen i huden, og er desuden fuldstændigt smagsneutralt, så det kan tilsættes enhver drik både din smoothie eller grønne te.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev