Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Håndsprit

Costume Skønhedsfavoritter: Håndsprit

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Håndsprit

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

BEAUTEPACIFIQUE_Håndsprit
1 / 3

BEAUTÉ PACIFIQUE - Håndsprit 70 vol%

2020 er håndsprittens år, og Beauté Pacifique har lavet en rigtig god en, som descinficerer og indeholder blødgørende glycerin, så hænderne ikke bliver alt for medtagede af den daglige afspritning.

Miraki_HandsanitierGel
2 / 3

MERAKI - Hand Sanitiser Gel 80%

Denne håndsprit gør det lidt nemmere at holde håndhygiejnen i top, alt imens hænderne fugtes med glycerin. Den har desuden en generøs størrelse, så du har håndsprit nok til både rejsen i det offentlige eller en lang dag på kontoret.

APOTEKETS_Alcogel
3 / 3

APOTEKERNES - Alcogel

Apotekets Alcogel har en dejlig konsistens, udtørrer ikke hænderne og er Astma-Allergideklareret. Den mindste flaske med 75 ml har sin faste plads i tasken, så den altid er lige ved hånden.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev