Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Læber

Costume Skønhedsfavoritter: Læber

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Læber

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

MAC_PowderKissLiquidShadow
1 / 3

MAC - Powder Kiss Liquid Lipcolour

Klassike røde læber, behøves ikke at lægges med en tradtionel læbestift, men kan også komme på flydende formel. Sidstnævnte beviser Mac, hvis flydende læbefarve tørrer ind på læberne i løbet af få sekunder og giver en holdbar mat farve.

Gucci_Baume
2 / 3

GUCCI - Baume à Lèvres Lip balm

Guccis makeupunivers har ikke bare affødt produkter med flot emballage, men også med virkelig god virkning som denne fugtende balm med den smukkeste røde farve.

Elizabeth-Arden_CeramideUltraLipstick
3 / 3

ELIZABETH ARDEN - Ceramide Ultra Lipstick 01 Rouge

Det smukke gyldne hylster gemmer på flotte farver, som udover at klæde læberne også plejer med hjælp fra ceramid, og efterlader os med farvemættede bløde læber.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev