Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Mist

Costume Skønhedsfavoritter: Mist

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Mist

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Caudalie-BEAUTY-ELIXIR
1 / 4

CAUDALIE - Beauty Elixir

Øjeblikkelig opfriskning – det er, hvad vi føler, hver gang vi sprøjter med Caudalies lækre mist, der dufter af opfriskende mint.

KLAR_Face-Crave
2 / 4

KLAR COSMETICS - Face Crave

Som et glas nærende agurkevand på mist, fylder denne mist den tørstige hud ud med let fugt, når den bruges inden hudplejen eller over makeuppen i løbet af dagen.

Læs mere om produktet her

woods_copenhagen_Niacinamide-lifting-mist
3 / 4

WOODS_COPENHAGEN - Niacinamide Lifting Mist

Beroligende duft og en dugfrisk fornemmelse på huden, er vores første indtryk af Woods_copenhagens lækre mist, der plejer med B-vitamin.

TROMBORG-BIOMOLECULAR-DESTRESS-PEPTIDE-MIST
4 / 4

TROMBORG - Biomolecular Destress Peptide Mist

På trods af dens lette konsistens, er denne mist pakket med tung pleje fra peptider og højmolekylær hyaluronsyre, der giver huden næring ved hvert sprøjt.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev