Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Tørshampoo

Costume Skønhedsfavoritter: Tørshampoo

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Tørshampoo

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Batiste-Original
1 / 3

BATISTE - Dry Shampoo Original

Batiste er efterhånden en klassiker hos mange danske kvinder, fordi deres tørshampooer både er budgetvenlige og effektive til at gøre den fedtede hårtop frisk at se på igen, med blot et par få pift.

GUN-Britt-Dry-Shampoo-220-ml
2 / 3

GUN-BRITT - Britt Dry Shampoo

Tørshampooen skulle være en af Gun-Britts egne favoritter og vi forstår godt hvorfor. Den lette men effektive tørshampoo gør det nemt at holde håret pænt og udskyde hårvasken et par dage frem.

Sebastian-Professional-Drynamic
3 / 3

SEBASTIAN - Drynamic+ Dry Shampoo

En god tørshampoo matterer ikke bare den fedtede hårtop, men kan også hjælpe på volumen i håret, og det kan denne også, når du løfter godt op i håret og sprayer tørshampooen ind ved hårrødderne, med det resultat at håret løftets og du får flot tekstur.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev