© Vogue Australia

De bedste produkter mod tør hud

Undgå tør hud på kroppen med disse lækre produkter og vær med til at bestemme, hvilket produkt, der er det allerbedste i 2015

2. november 2015 af Malene Mandrup

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og din hud står netop nu overfor nye udfordringer. Blæst, kulde og et tørt indeklima betyder, at dine læber, øjenomgivelser, hænder, ansigt og ikke mindst din hud på kroppen har brug for ekstra pleje og omsorg. 

Til årets største skønhedsevent, Costumes Skønhedsfavoritter, har et dommerpanel udvalgt tre lækre produkter mod tør hud i kategorien Luksus til kroppen. Afgiv din stemme nedenfor, og vær med til at afgøre, hvilket produkt, der er årets bedste mod tør hud på kroppen.

Når du deltager i afstemningen, er du automatisk med i konkurrencen om at vinde en fantastisk goodiebags, der indeholder et stort udvalg af de nominerede skønhedsprodukter.

Er det La Roche-Posays balm til ekstrem tør og irriteret hud, Clarins’ olie der foruden at fugte også strammer huden op eller Tromborgs velduftende body lotion, der blødgør og stimulerer dine sanser, der skal vinde?

AFGIV DIN STEMME OG VIND HER

Lipikar baume ap+, La Roche-Posay hos Webapotektet.dk 188 kr. // Aroma therapy body lotion, Tromborg 420 kr. // Tonic body treatment oil, Clarins hos Matas.dk 385 kr.

Costumes Skønhedsfavoritter er blandt andet sponsoreret af Sofakompagniet. Eventen slutter 6. november, og de 10 heldige vindere bliver kontaktet via mail. De 25 vinderprodukter bliver offentliggjort på Costume.dk og i Costume no 165, hvor en ny stor konkurrence venter ... 

Følg desuden med på Instagram via @Costumedk #skønhedsfavoritter2015 #costumeslæserpris

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...