Se årets bedste skønhedsprodukter

Costume Skønhedsfavoritter i samarbejde med Magasin skydes i gang denne uge, og du har nu mulighed for at se produkterne i Magasin.

30. august 2017 af Redaktionen

Endelig er det tid til Costume Skønhedsfavoritter 2017 – i år i samarbejde med Magasin. Den kompetente jury har udvalgt produkter i 21 kategorier, men det er op til dig at afgøre, hvem der skal vinde. Og som tak for din tid, deltager du i lodtrækningen om præmier for i alt 60.000 kroner.

STEM PÅ DINE FAVORITTER BLANDT ALLE DE FORSKELLIGE PRODUKTER HER

Se selv produkter til Costume Skønhedsfavoritter

Fra torsdag 31. august 2017 til søndag den 10. september vil du i Magasin på Kgs. Nytorv i København og i Århus kunne se de nominerede produkter og stemme på dine Skønhedsfavoritter!

Torsdag til søndag vil produkterne være at finde i stueetagen, mandag til torsdag på dameetagen. Så gå forbi Magasin, og se de nominerede produkter. 

Selve afstemningen starter ligeledes torsdag 31. august klokken 10.00 her på Costume.dk og kører frem til 12. oktober 2017.

STEM PÅ DINE FAVORITTER BLANDT ALLE DE FORSKELLIGE PRODUKTER HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, makeupartist og skønhedsjournalist, og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...