Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Nail hardener strong fra Herôme til 105 kroner hos Herome.dk og Citrus hand cream fra Jurlique til 180 kroner. © costume.dk

Skønhedsredaktørens tip: Plej dine hænder

Costumes skønhedsredaktør, Liv Winther, giver dig hver uge sit bedste tip - denne uge til, hvor du plejer dine hænder

Vi glemmer tit at pleje huden på vores hænder på trods af, at huden her er lige så udsat for slid, som vores ansigt. Brug en plejende håndcreme, der absorberes hurtigt, men stadig efterlader et fint beskyttende lag på huden - og skub samtidig dine neglebånd, så cremen masseres ind, og dine negle også nyder godt af de plejende olier fra cremen.
Når du smører creme i ansigtet, er det også en god ide, at fordele lidt på din håndryg samtidig med, at du smører dit ansigt ind. Det er ikke spild af gode produkter - dine hænder er lige så vigtige som dit ansigt.
Mine negle har været svage, siden jeg fik min søn, og jeg har virkelig mærket forskel, efter jeg har prøvet Herômes Nail Hardener. Den styrker mine negle markant, og jeg har også lagt mærke til, at min neglelak holder bedre.
De første 14 dage, du bruger Herômes Nail Hardener skal du bruge den hver dag. Derefter skal du bruge det én gang om ugen og lade det sidde hele ugen, før du renser det af og lægger et nyt lag på.

Mere om Skønhedsnyheder? Få Costumes nyhedsbrev