Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Få øjne som hos Chanel (til venstre) og supermodellen Kate Moss (til højre). © Til venstre: 2011 spring summer ready to wear Chanel-show backstage, makeup Peter Philips, Chanel. Til højre: Scanpix

Skønhedsredaktørens tip: Sådan får du smokey eyes

Costumes Liv Winther er fan af den evige klassiker - smokey eyes

Jeg elsker, at de kraftige farver som pink, grøn, orange og lilla skyder frem. Men når alt kommer til alt, vil jeg gerne have mørke klassiske smokey eyes, der kan glimte lidt i lyset. Og heldigvis er en af sommerens store tendenser også mørke øjne, som egentlig leder tankerne mere hen på efterår og vinter. Men det er netop samspillet imellem de mørke skinnende øjne og den sarte lyserøde mund, der er så smuk ved Chanels beautylook til deres forår 2011-look. Ombres perlées palette yeux fra Chanel er perfekt til alle de klassiske smoeky eyes-nuancer, der findes. Den er en evig klassisker, som kan bruges til at skabe mørke og intense øjne de næste mange sæsoner, da sexede øjne aldrig går af mode. For ekstra effekt kan du tegne dine øjenlåg under din globelinje op med en kohl og derefter lægge din øjenskygge på. Så bliver farven ekstra intens og en anelse cremet.

Ombre perlées palette yeux fra Chanel til 420 kr. © Morten Andersen

Ombres Perlées de Chanel palette yeux fra Chanel 420 kr.