Skønhedsredakøren: Sådan får du færre synlige porer

Costumes skønhedsredaktør har samlet månedens bedste beautyprodukter – inklusiv et grønt mirakelmiddel, som vil gøre en stor forskel for din hud

Skønhedsredaktørens favoritter
1 / 8

Der er som sædvanligt masser af nyheder på hylderne, og skønhedsredaktøren har haft travlt med at teste.

Her er hendes anbefalinger denne måned.

Skønhedsredaktørens favoritter
2 / 8

Quickfix

“I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til den ugentlige hårkur, men det behøver ikke tage dig mere end 3-5 minutter – og forskellen kan ses med det samme.

Aroma therapy conditioner hair cure fra Tromborg giver dit hår masser af næring og styrker det. Jeg bruger den et par gange om ugen, efter jeg har vasket mit hår, og det føles blødere og mere fyldigt og uden så meget frizz på toppen.”

Aroma therapy conditioner hair cure, Tromborg 190 kr.

Skønhedsredaktørens favoritter
3 / 8

Helt til fingerspidserne

“Jeg går næsten altid med neglelak – mest fordi det pynter, men også fordi det forstærker mine negle, der nemt knækker. Franske Kure Bazaar hører til på listen af non-toxic-neglelakker, og Rose nude collection indeholder tre smukke nuancer af lyserød.

Min favorit er dolce. Neglelakken tørrer hurtigt, så læg tre tynde lag for det bedste resultat.”

Rose nude collection i lily rose, dolce og french rose, Kure Bazaar hos Lebonmarche.com pr. stk. 125 kr.

Skønhedsredaktørens favoritter
4 / 8

Hjemmebryg

“Matcha-te er kendt for sit høje indhold af antioxidanter, der beskytter din hud mod frie radikaler, og med lidt hjælp fra Origins kan du nu brygge din helt egen ansigtsmaske på den grønne te. Jeg blander to teskefulde af Matcha madness-pulveret med to teskefulde varmt vand og lader masken sidde i 10 minutter.

Den kan være lidt svær at fordele jævnt i ansigtet, og du skal bruge en vaskeklud, når den skal fjernes igen, men resultatet er alle anstrengelserne værd. Masken beroliger huden og gør den mere blød ogmed færre store og synlige porer.

RitualiTea matcha madness, Origins 295 kr.

Skønhedsredaktørens favoritter
5 / 8

Skru tiden tilbage

“Når man som jeg har rundet de 30, har de første linjer vist sig, og ansigtet kræver lidt ekstra pleje. Total correct + sculpt serum fra Exuviance indeholder (næsten) alt, hvad min hud har brug for. Den eksfolierer mildt og sætter gang i cellefornyelsen, så linjer mindskes, spændstigheden øges, og hudtonen bliver mere jævn.

Brug den morgen og aften under din creme, og glæd dig til færre linjer og mere glød.”

Total correct + sculpt serum, Exuviance hos Hudoteket.se 699 kr.

Skønhedsredaktørens favoritter
6 / 8

Flawless

“Teint idole ultra cushion fra Lancôme er den perfekte foundation til dig, der drømmer om en ensartet hud, men som kæmper lidt med pigmentpletter eller andre ujævnheder. Konsistensen er let og naturlig, men dækkeevnen er høj.

Min hud efterlades fejlfri, og så gør det bestemt heller ikke noget, at den indeholder spf 50, der beskytter huden.”

Teint idole ultra cushion i 002, Lancôme 340 kr.

Skønhedsredaktørens favoritter
7 / 8

Fugtbombe

“Supreme moisture mask fra danske Nuori redder min hud de dage, hvor den føles dehydreret og uden glød, eller hvis jeg har en lang flyrejse foran mig. Vindrue- og rosenvand hjælper med til at give huden fugt, B3-vitamin genopfrisker og gør huden mere smidig, mens kamilleblomst mindsker irritation.

Kom den på ren hud, og lad den virke i 10-15 minutter, hvorefter du fjerner det overskydende produkt med en fugtig klud. Du kan også bruge den som natmaske for den ultimative skønhedssøvn.”

Supreme moisture mask, Nuori hos Stormfashion.dk 485 kr.

Skønhedsredaktørens favoritter
8 / 8

Frizz-fri

“Vinterens tørre kulde er ikke kun hård ved din hud. Den udtørrer også dit hår og gør det både frizzy og elektrisk. Milk nourishing anti-frizz leave-in nourishing treatment fra Reverie er min vinterredning.

Et par enkelte pump fordelt i fugtigt eller tørt hår er nok til at give dig velduftende, blødt og frizz-fri hår. Og det er naturligvis uden at tynge det.”

Milk nourishing anti-frizz leave-in nourishing treatment, Reverie 440 kr.

FÅ MERE AF ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF