Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Jason WuNew York Fashion Week SS 2022 © Tromborg

Skønhedsredaktøren: Denne kultcreme under 200 kroner er alle pengene værd

Nogle produkter er så gode, at de bliver købt igen og igen af dedikerede fans. Det gælder også for denne populære og prisvenlige creme.

I skønhedens verden bliver produkter til såkaldte kultprodukter, når dedikerede fans gang på gang anbefaler og investerer i dem – i nogle tilfælde 100 år efter produktets oprindelse. Det gælder disse klassikere, som ud fra deres loyale fanskare at dømme bestemt er investeringen værd. Skønhedsredaktør Marie Alkestrup har udvalgt sine absolut kultfavoritter, som både hun og resten af verden er fan af – og har du endnu ikke prøvet dem, kan du roligt tilføje en eller to til samlingen.

chanel-no-5 © FOTO Thomas Dahl
45fd71a7fe864ce1adaafb49908f81bd
1 / 8

Er du nogensinde trådt ind i en Mac-butik i håbet om at finde læbestiften Ruby woo, er chancen for, at du er gået tomhændet hjem nok meget stor. Den smukke røde læbestift er ofte udsolgt, fordi dens farve er universel klædelig uanset hudtone og bliver derfor ofte revet ned af hylderne.

MAC
Lipstick i ruby woo
170 kr.

émbryolisse
2 / 8

Vil du være sikker på, at din ansigtscreme lægger sig pænt under makeuppen, er den franske apotekerklassiker det allerbedste valg. Den fugtende creme bruges næsten altid backstage under diverse modeshows i både Danmark og udland, fordi den netop lægger sig så pænt under makeuppen, er mild nok til at passe til alle hudtyper og giver god fugt.

EMBRYOLISSE
Lait-crème concentré
189 kr.

touche-eclat
3 / 8

Skal de mørke rande dækkes, kan du altid regne med Touche éclat. Den populære concealer er stadig en af de mest købte, fordi dens unikke formel med lysreflekterende partikler har øjeblikkelig opfriskende effekt under øjnene.

YSL
Touche éclat
299 kr.

dior-diorshow-iconic-overcurl-mascara-090-black-10-ml-1
4 / 8

Dior har markeret sig på mange på fronter, når det gælder hudpleje, digte og makeup, og i sidstnævnte kategori er det særligt deres mascara Diorshow, som står frem. Den er siden første lancering lavet i et hav af varianter, og denne ved navn overcurl giver ekstra buede vipper.

DIOR
Diorshow iconic overcurl
285 kr.

tromborg-ny
5 / 8

Skal kropshuden forkæles, er denne danske klassiker et godt bud. Den fede olie dufter og har den skønneste duft, som giver forkælelse på flere sanseniveauer.

TROMBORG
Aroma therapy body oil i grape ginger rose tree
400 kr.

n-5-eau-de-parfum-spray-1-7fl-oz-packshot-default-125430-8848319741982
6 / 8

Den ikoniske parfume fylder hele 100 år, og alderen har bestemt ikke gjort den fornemme dame mindre relevant. I dag har alle store modehuse en eller flere dufte i eget navn, men tilbage i 1921 var det stadig et fåtal, og da Gabrielle ‘Coco’ Chanel første gang ville skabe sin egen duft, var det også kun med få af sine mest loyale kunder i tankerne. Hendes ønske var, at parfumen skulle dufte rent og lettere end de tunge dufte, der dengang dominerede parfumeudvalget. Netop derfor valgte hun duft af aldehyder, som viste sig at være et populært valg.

CHANEL
N°5 eau de parfum
790 kr.

product_v1_x4-19
7 / 8

Der findes mange gode foundations, og denne er helt klart en af de bedste. Den er på en og samme tid både let, men godt dækkende, og giver en fin satinmat overflade, hvorfor den er meget populær blandt alverdens makeupentusiaster.

GIORGIO ARMANI
Luminous silk foundation
420 kr.

VintnersDaughterActiveBotanicalSerumForFace_600x
8 / 8

Olien fremhæves gang på gang af alverdens stjerner, da dens aktive botaniske ingredienser giver fugt og lækker hud efter et par ugers brug.

VINTNER’S DAUGHTER
Active botanical serum
1.495 kr.